FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 128534 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
Jak postêpowaæ z kobietami - poradnik dla desperata %-) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak postêpowaæ z kobietami - poradnik dla desperata %-)"   

XXwielkiXX
 Wys³ana - 19 luty 2007 20:57      [zg³oszenie naruszenia]

okej wszystko co dopisaliscie mam juz zapisane w wordzie nie umiem tylko znalesc wypowiedzi KemesO.

Znawca -

Mistmare
 Wys³ana - 20 luty 2007 00:58      [zg³oszenie naruszenia]

Vidal, czasem wydaje mi siê jakby¶ wzorowa³ siê trochê na BB. Je¶li nie wiesz o co chodzi to znaczy ¿ê sie pomyli³em.

SureShot
 Wys³ana - 20 luty 2007 01:01      [zg³oszenie naruszenia]

Prosze mnie nie obra¿ac, SS jest tylko jeden

Hmm,ale swoja droga,dobry pomysl na duuuzy post

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

BaNgOuT
 Wys³ana - 20 luty 2007 07:17      [zg³oszenie naruszenia]

inso sie rozkreca

"W granicach pañstwa w jakim przysz³o nam ¿yæ;
ludzie ¿yj± ¿eby piæ i pij± ¿eby ¿yæ".

VidaL
 Wys³ana - 20 luty 2007 12:28      [zg³oszenie naruszenia]

Vidal, czasem wydaje mi siê jakby¶ wzorowa³ siê trochê na BB. Je¶li nie wiesz o co chodzi to znaczy ¿ê sie pomyli³em.

BB to mo¿e byæ Big Brother lub Bielsko Bia³a nic innego mi do g³owy nie przychodzi i mówiê serio, wiêc chyba siê na nikim nie wzorujê.

Ekspert -

Fillips
w³adca robotuf
 Wys³ana - 20 luty 2007 12:53      [zg³oszenie naruszenia]

ulalala dopiero teraz mnie natchne³o by przeczytaæ ten temat
dzieki za zacytowanie mojej wypowiedzi.

Ogólnie popieram w wiêkszo¶ci wypowiedzi Vidala. Ma³e ró¿nice wynikaj± z tego ¿em romantyk jestem troche niepoprawny

Ktos tu niedawno na forum cytowal s³owa ksiedza, który w fajny sposób okre¶li³ czêsciowo relacje damsko-mêskie. Nie wnikaj±c w ko¶cieln± otoczke tej wypowiedzi i przykazañ, mozna powiedzieæ ¿e dwoje ludzi zauroczonych sob±, zakochanych w sobie nie powinno sie traktowaæ jak jakies bóstwa, stawiaæ te osoby na piedestale, bo takie idealizowanie w przypadku pora¿ki koñczy siê mega do³kiem psychicznym dla odrzuconego/odrzuconej. Oczywi¶cie nie nale¿y tez popadaæ w skrajno¶æ i okazywac wzglêdy partnerce/partnerowi. Lecz wszystko to z umiarem. S± momenty w których bycie ze sob± ca³kowicie Nas poch³ania i nic wiecej sie nie liczy, ale nie nale¿y tworzyæ takich momentów na si³e. Co za du¿o to nie zdrowo

Du¿ym b³êdem jest kreowanie siê na si³e na SS bo wtedy wyjdziesz w oczach kobiety na pajaca. Naturalno¶æ. W dzisiejszym ¶wiecie jest tyle b³azenady i udawania ¿e bycie sob± jest podstaw±.

Jak nabraæ smia³o¶ci. Osobi¶cie uwa¿am ¿e nie ma czegos takiego jak brak ¶mia³o¶ci. Ka¿dy j± ma tylko niektórzy potrzebuja wiecej czasu by j± w sobie odkryæ. To Twoja psychika przesiaknieta prze¶wiadczeniem i pesymizmem ¿e "nic z tego nie wyjdzie" powoduje to ¿e nogi Ci robi± jak z waty przy kobiecie któr± chcia³btys poznaæ bli¿ej. Idealizowanie kobiety/mê¿czyzny jest pocz±tkiem koñca. Adoruj j±, ale nie traktuj jak bóstwo, któremu co godzinne musisz oddac ho³d

Zmieniony przez - Fillips w dniu 2007-02-20 12:54:42

By³ szalony chemik ]:P
Teraz w³adca robotuf %-)

hallucyon
 Wys³ana - 20 luty 2007 13:00      [zg³oszenie naruszenia]

Adoruj j±

Jeste¶ ¶wiadom, ¿e Ciê zaraz za to zjad± jak bur± sukê?

VidaL
 Wys³ana - 20 luty 2007 13:23      [zg³oszenie naruszenia]

Adorowaæ babê

Dobra edytujê, bo znów kto¶ usunie.

Oszala³e¶

Zmieniony przez - VidaL w dniu 2007-02-20 13:24:38

Ekspert -

Fillips
w³adca robotuf
 Wys³ana - 20 luty 2007 13:25      [zg³oszenie naruszenia]

je¶li nie przegina sie pa³y z ta adoracj± (czyli nie przechodzenie w idealizowanie) to w czym problem??

Vidal to jak traktujesz swoj± kobiete?? Nie dajesz jej w ¿aden sposób odczuæ ¿e jest dla Ciebie kims wa¿nym?? Czy traktujesz j± tak o sobie. Jest bo jest

By³ szalony chemik ]:P
Teraz w³adca robotuf %-)

VidaL
 Wys³ana - 20 luty 2007 13:31      [zg³oszenie naruszenia]

Nie dajesz jej w ¿aden sposób odczuæ ¿e jest dla Ciebie kims wa¿nym

Moja kobieta twierdzi, ¿e nie, ja twierdzê, ¿e tak, wiêc trudno udzieliæ mi jednoznacznej odpowiedzi.

Poza tym, to by³ ¿art i zgadzam siê z tym, bo sam co¶ podobnego pisa³em kiedy¶

Ekspert -
[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Jak postêpowaæ z kobietami - poradnik dla desperata %-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37