Autor |
"Jak postępować z kobietami - poradnik dla desperata %-)" |
|
Lunar
|
|
Sweet - mhm... czy romantycy wyginęli? Oj nie. (chyba, że w umysłach płci pięknej) To kobiety się zmieniły i teraz kolejne pokolenia mężczyzn wychowane na bajkach Disney'a muszą się dla nich zmieniać ^^
Tyle biadolili, tyle ******lili na temat romantyzmu i czułości, że im brakuje, a teraz jest jak jest.
To dlaczego Helena nie wybrała Bohuna?
Zmieniony przez - Lunar w dniu 2007-02-20 17:31:53
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
I takie eleboraty a ich autor bolda nie ma... ŻAL no i**** że to mówie po raz 2, ale dajcie mu bolda
 |
|
|
Lunar
|
|
Co to jest Bold?
argh! Trzeba zostać ZIMNYM i LODOWATYM!
W następnych RPG będę grać egoistycznym kapłanem Lodowej Dziewicy Auril i wcielę się w moją postać głęboko. Pomoże
 |
|
|
hallucyon
|
|
@ Lunar:
Chodzi o pogrubienie czcionki pseudonimu użytkownika. To wyróżnienie za wkład w podtrzymanie dyskusji w dziale. |
 |
|
|
Hawaii
|
|
|
|
VidaL
|
|
|
|
hallucyon
|
|
Dobre, dobre. |
 |
|
|
VidaL
|
|
Szkoda, że jakość fotki się zwaliła i dlatego napis wyszedł zbyt gruby i rozmazany. |
Ekspert -
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
wszystko fajnie, za***iście napisane, tylko niestety prawda jest taka, że wielu stwierdzi "nie chce mi się tego czytać", bo będą szukać krótkiej i treściwej recepty jak postąpić, gotowca, WYRAŹNEJ WSKAZÓWKI z cyklu "zrób tak i tak, a będzie tak i tak" - Vidal rozkłada to na cząstki, zmusza do zastanowienia się nad problemem i samodzielnego znalezienia rozwiązania
stwierdziłem to nawet kiedy paru znajomych pytało mnie na gg o zdanie, wklejałem im różne rzeczy z Inso i zawsze reakcja była "eeee, za dużo, nie chce mi się czytać" , trochę****owe to uczucie zwłaszcza, kiedy człowiek się napracuje, ale cóż...myślę, że trochę starsi użytkownicy forum podejdą do tego odpowiednio...ale czy oni będą potrzebować takiego rodzaju porad
|