FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 140303 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Jak powiększyć penisa? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak powiększyć penisa?"   

moonboy69
 Wysłana - 19 styczeń 2011 19:54      [zgłoszenie naruszenia]

moze i wielkosc nie ma wiekszego znaczenia, ale po prostu dla faceta jest drastyczne wchodzic na partnerke ktora w przeszlosci miala seks z facetem z wiekszym, wprowadza go to w zaklopotanie czy na pewno jej rozmiar obecnego partnera wystarcza kompleksy itp itd :P

poza tym jak juz panny wspomnialy pochwa jest rozciagliwa, ale to nie guma z majtek ze wraca do pierwotnego stanu

adrianos24
 Wysłana - 16 luty 2011 10:06     
 Usunięta przez szczypek90 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

MadMan047
 Wysłana - 16 luty 2011 11:56      [zgłoszenie naruszenia]

a może ban z reklamę?

"kiedy przyjdą nocą spalić twój dom,
weź pistolet do ręki i rozpierdol im łby zanim wyciągną zapałki"

Znawca -

PimpMyDick
 Wysłana - 16 luty 2011 20:30     
 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt5 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

Blady0401
 Wysłana - 17 marzec 2011 14:18      [zgłoszenie naruszenia]

teraz juz wiem kto zaniza tą *******oną srednią.... ;/

xD

polnyjohn
 Wysłana - 17 marzec 2011 14:37     
 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt5 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

HONY
 Wysłana - 18 marzec 2011 12:21      [zgłoszenie naruszenia]

Powiem tak. Znana mi jest opinia, nie wchodząc w szczegóły na wiadomy temat jednej z bardzo ładnych pań z wiadomej branży i zapytałem się jaka jest długość średnia penisa u męzczyzn(w czasie wzwodu) z jaką ona i jej koleżanki się spotykają na codzień. Ona mi powiedziała że średni penis najczęściej spotykany jest w przedziale 15-17 cm w czasie wzwodu. Natomiast częściej spotyka(mozna spotkać) penisy poniżej 15cm niż te powyżej 18-20cm. Czyli wg. jej opini penis 15-17 cm ma jakieś 60% facetów poniżej 15cm jakieś 25% pozostałe 15% to 18cm i więcej.

Tak wygląda prawda. Natomiast kwestie medyczne mówią że normą jest penis od 11cm do 17cm w czasie wzwodu i od 6 do 10cm w czasie wiotkośći. Pozostałe wymiary są już ponad normatywne i są odchyleniami od standardu i należą do rzadkosći. Kwestia normy jednak jest dość duża bo 11 cm a 17 to robi róźnice w samej widoczności. Ale jak wszyscy wiemy kwestie prawidłowosci medycznych rzadko idą w parze z oczekiwaniami i podjejsciem psychicznym, które wpływa jednak na całokształt życia.

MadMan047
 Wysłana - 18 marzec 2011 12:43      [zgłoszenie naruszenia]

już widzę dokładność miary na oko u dzi.wek

"kiedy przyjdą nocą spalić twój dom,
weź pistolet do ręki i rozpierdol im łby zanim wyciągną zapałki"

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 18 marzec 2011 13:34      [zgłoszenie naruszenia]

J/Mad

Zresztą co to za tekst?

Ona mi powiedziała że średni penis najczęściej spotykan y jest w przedziale 15-17 cm w czasie wzwodu. Natomiast częściej spotyka (mozna spotkać) penisy poniżej 15cm niż te powyżej 18-20cm.

Przecież to się jedno z drugim kłóci. Jak spotyka częściej penisy poniżej 15cm to niby skąd sobie wzięła taką średnią długość rzędu 15-17cm?

HONY
 Wysłana - 18 marzec 2011 14:36      [zgłoszenie naruszenia]

Przemszyk przeczytaj dokładnie częściej zpotyka penisy 15 i mniej cm niż 18 i więcej. Natomiast 15-17 cm to jest taka średni wsród mężczyzn którą ma 60% czyli więcej niż połowa. Mimi zdaniem ma recję. Nie napisałem że 16cm to jest średnia nie ma średniej gdyż średnia to jest pewien przedział i w tym przedziale większośc facetów się znajduje czyli 60%.

ps. jesli chodzi o dokładność miary na oko u dziwek to chyba potrafi każdy odróżnić taką część ciała filozofi w tym nie ma.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 17 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak powiększyć penisa?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17