gdybym ci pokazał patyk to jestem pewny że ***nął byś się w ocenie jego długości o przynajmniej parę centymetrów
To nie jest kwestia dziwki czy odwiedzania tego typu brzybytków są różnego inne możliwości dowiedzenia się o tego typu sprawach. Dziwią mnie opinie osób które kpią z z mojej wypowidzi którą zaczerpnołem z takiego źródła. Choć jak wcześniej powiedziałem wiele informacji można uzyskać w inny sposób(a są takie z którego ja skorzystałem internet jest dzisiaj medium do kontaktów ze wszystkimi). A mam tą możliwość gdyż studiuję na Akademii Medycznej i spotkałem się wsród studentów i studentek którzy w tym zakresie zdobywają wiedzę. Jak powiedziałem 15cm do 17cm to jest srednia długość penisa w czasie wzwodu. Ten przedział stanowi mediane srednią. Więcej jest odchleń poniżej 15 niż powyżej 18cm. Część osób może się nie zgadzać lub może być to dla nich krzywdzące - ale wydaje mi się że raczej nie powinno. Ważny jest jeszcze sposób przeprowadzeia pomiarów, a mianowicie mieżenie odbywać powinno sie od boku a nie od góry nad penisem. Pozdrawiam
Moja wypowiedz była poprawna, a jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to już jego problem. Niemniej zapraszam do dyskusji na wiadomy temat - a nie pyskówki, nic nie wnoszące chłopców z albo po gimnazjum. Pozdrawiam i z mojej strony to wszysko.
to panowie linijki w dłoń abyśmy mieli na czym dyskusję opierać