FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 140327 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Jak powiększyć penisa? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak powiększyć penisa?"   

butt3rfly
 Wysłana - 20 luty 2005 12:31      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm ja proponuje pozycje, w ktotych penetracja jest głeboka..
na pieska, przy pozycji gdy partnerka ma nogi do gory/na twoich ramionach/....tak samo mozesz spr gdy ona lezy na krawedzi lozka a ty przed nia kleczysz.... takze pozycja ktora przypomina zozyce lub litere X:
Lezysz na boku a twoja partnerka na plecach. jedna jej nogę masz pomiedzy swoimi nogami a jej druga jest nad twoimi biodrami...

A co kobiety moga zrobic, gdy ich partner nie ma zbyt duzego członka?

Wejście do pochwy jest kontrolowane przez miesień łonowo-guziczny zwany również - od nazwiska twórcy ćwiczeń poprawiających jego kondycje - mięśniem Kegla. To właśnie ten mięsień (który zarówno u mężczyzn jak i u kobiet służy do kontrolowania oddawania moczu) kurczy się w bolesnej chorobie kobiecej zwanej pochwicą. Podczas porodu lub po zbyt intensywnym uprawianiu seksu, kiedy partnerka ma do czynienia z ogromnym członkiem, mięsień może się rozciągnąć. Aby przywrócić go do poprzedniego rozmiaru, kobieta powinna wykonywać kilka łatwych ćwiczeń. Wzmocnienie mięśni pomaga także stosunkach seksualnych z partnerem z małym członkiem lub mającym problemy z utrzymaniem sztywności podczas stosunku.
Przede wszystkim należy ustalić, który z mięśni jest mięśniem łonowo guzicznym. To proste. To ten mięsień, którego używa się by powstrzymać wydalanie moczu.
Ćwiczenia:
1. Napnij i rozluźnij mięsień dwadzieścia razy.
2. Napnij mięsień i utrzymaj go w tym stanie przez trzy sekundy, po czym rozluźnij. Ćwiczenie powtórz 10 razy.
3. Napnij mięsień podczas wdychania powietrza. W trakcie tego ćwiczenia należy się starać nie napinać mięśni brzucha. Na początku będzie to trudne, lecz w miarę zdobywania większej praktyki stanie się łatwiejsze. Jednorazowo zrób 10 powtórzeń.

Ćwiczeniom tym można się oddawać w dowolnym czasie i w obecności innych ludzi. Kobieta, która będzie wykonywała podane ćwiczenia trzy, cztery, pięć razy dziennie, szybko zaobserwuje rezultaty. Ćwicząc mięśnie Kegla kobiety poprawiają w ten sposób napięcie wejścia do pochwy i zwiększają przyjemność, którą mogą doznać dzięki niezbyt dużemu członkowi. Mogą także dostarczyć partnerowi większych wrażeń a ściskając penisa po wytrysku opóźnić jego sflaczenie a nawet utrzymując jego erekcję pozwolić na następny seans, po kilkuminutowym odpoczynku, bez wyjmowania członka z pochwy. Oczywiście, żeby osiągnąć taki efekt, treningi mięśni Kegla muszą być prowadzone dosyć długo - przynajmniej kilkanaście miesięcy...

"Myślę, że jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo"
dziwki już tu sąąąąąąąąąąą!!!
"metaforyczny chuj"

Specjalista -

BubuPL
 Wysłana - 20 luty 2005 13:54      [zgłoszenie naruszenia]

Wsadz kamyczki pod napletek! Metoda potwierdzona przez Pana maczuge, oto link do dowodu: [http://www.shog.pl/fun/mp3/Czuowiek.mp3]

bruby
 Wysłana - 20 luty 2005 14:13      [zgłoszenie naruszenia]

jest troche roznych przyzadow do tego a takze troche srodkow farmaceutycznych. (duzo jest na allegro) oczywiscie ich dzialanie jest raczej watpliwe ale sprobowac mozesz jesli naprawde jest to dal ciebie problem. slyszalem takze o metodach mechanicznych jak noszenie jakis ciezarkow albo cos takiego:
[http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42009191]

pozdro
ps 13 cm to jeszcze nie koniec swiata jesli towojej kobiecie to nie przeszkadza :)

Człowiek współczesny wierzy w nową trójcę: w seks. w postęp i w panowanie.

fredman
 Wysłana - 20 luty 2005 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

"cos takiego:
[[http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42009191]] "

ciekawe jak sie tego uzywa i na jakiej zasadzie to działa.

Oddam "pianinko" w dobre rece
ebałt pianiku/o: [http://www.trunkmonkey.com/content/view/57/59/]

Znawca -

Pauleq
 Wysłana - 20 luty 2005 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

12 cm to nie koniec świata ale 24 lata to troche sporo..

a jesli chodzi o powiekszenie penisa to mozna go "rozciągnąc"

kolega dał Ci link do allegro 2 posty wyżej

Real

TEKRON
 Wysłana - 20 luty 2005 17:32      [zgłoszenie naruszenia]

moze branie testonu by ci pomoglo...slyszalem o takich przypadkach ze po tym sie powiekszal......

Z Krwia Plynie Sila...A Z Sila Szacunek..

_Pinup_
 Wysłana - 21 luty 2005 09:02      [zgłoszenie naruszenia]

powiekszyc.. coz .. chyba tylko kobiecie by sie udalo choc tez nie na stale
hmm male tez moze cieszyc...
glowa do gory nie zawsze wielkosc jest az tak bardzo istotna bo co z tego ze facet ma mega naganiacza jak i tak nie potrafi dac kobiecie rozkoszy...

Zmieniony przez - _Pinup_ w dniu 2005-02-21 09:03:55

Znawca -

Jonks
 Wysłana - 21 luty 2005 09:06      [zgłoszenie naruszenia]

o juz nie musisz mi dokuczac

SORRY ZA LITEROWY ALE NIGDY MI SIE NIE CHCE ICH POPRAWIAC :)

[http://www.sfd.pl/temat134812/]

Specjalista -

ven0m89
 Wysłana - 21 luty 2005 14:39      [zgłoszenie naruszenia]

no właśnie co z tym rozciąganei - w necei jest o tym multum ale czy aby warto, moze później są jakieś nieprzyjemne komikacje??

btw. do ilu lat rośnie członek??

Whitestock
 Wysłana - 21 luty 2005 14:50      [zgłoszenie naruszenia]

chyba do 18-19lat, a później to już nieznacznie się powiększa

Jestem śliczny, jak kwiatuszek, który wabi setki muszek.
Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje.
Niech dziś mój pocałunek na ustach innej gości,
byś mogła się przekonać, jak ona ci zazdrości.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 17 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak powiększyć penisa?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17