Autor |
"Jak rozstać się z dziewczyną??" |
|
cenzura
|
|
Wysłana - 26 kwiecień 2005 17:59 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Poznałem dziewczynę, zaczęło już między nami cosik iskrzyc. Nie chodzimy jeszcze 'na poważnie'...
Dwa miesiące temu wyjechała za granicę. Dostałem już od niej trzy listy, niekrótkie zresztą, świadczące o tym, że chyba się we mnie zakochała.
Ale niestety, ostatnio wyszło na jaw, że jestem troszkę chory. Co za tym idzie, w zasadzie nie powinienem pakować się w żaden związek, byłbym tylko kulą u nogi w przyszłości.
Chciałbym się z nią rozstać w jakiś sposób, tylko co mam jej powiedzieć??
Wraca za miesiąc, więc mam jeszcze troszkę czasu na przygotowanie się.
|
 |
|
|
Wodzu10
|
|
Powiedz prawdę, chocby była najgorsza. Nie kłam, nie szukaj innych powodów bo to boli bardziej niż najgorsza prawda. Niedawno się o tym przekonałem  |
Znawca -
 |
|
|
Vego...
|
|
Tak jak Wodzu10. Mow prawde |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
Powiedz jej całą prawde bo jak ją oszukasz np. powiesz że poznałeś inną i nie chce już z nią być bo ją to zaboli a jak jej powiesz prawde to całkiem inaczej na to spojrzy. Lepiej chyba nie ranić jej skoro nie chcesz być tą kulą u nogi (choć wydaje mi sie że jak Cie kocha to bedzie chciała z Tobą być mimo choroby lub cokolwiek by Ci sie stało). Więc pogadaj szczerze i powiedz że chcesz sie rozstać z tego i tego powodu a nie wymyślać coś co ja zrani. |
Ekspert -
 |
|
|
cenzura
|
|
Ja nie zamierzam jej okłamywać, bo to byłoby nie w porządku. Chciałbym, aby pozostała moją przyjaciółką.
W sumie to trochę liczę na to, że nasze podkochiwanie jakoś samo rozpłynie się w powietrzu...
|
|
MaxB
|
|
Poraz kolejny zgadzam sie z Wodzem.. widze ze mamy podobny problem.. trzymaj sie Stary, pewnie kiedys bedzie dobrze
|
|
Majma
|
|
Tak jak wszyscy wyżej
Powiedz prawde
|
|
Gosia_p
|
|
no wlasnie powiedz prawde
ale ja ci powiem ze dziewczyna jak sie zakocha to nei bedzie chciala slyszec ze ty nei chcesz byc jej kula u nogi
i tak bedzie chciala z toba byc
przynajmneij ja bym tak zrobila |
Ekspert -
 |
|
|
Wodzu10
|
|
Zależy jeszcze co to za choroba Cię dotkneła. I - tak jak poprzednicy mówią - jesli Ona na prwdę Cię kocha, to będzie chciała z Tobą być mimo tego, że masz pewną dolegliwość. |
Znawca -
 |
|
|
michal611
|
|
niemow jej ze jestes chory poprostu powiedz ze lepiej zebysmy zostali przyjaciolmi bo jak jej powiesz o tej kuli to wlaczy sie u niej syndrom matki teresy i bedzie sie cchiala dla ciebie poswiecic i bedzie cie kochac do konca zycia dlatego uwazaj co mowisz bo takie slowa dzialaja na dziewczyny.
|
Wodzu10
|
|
|