Autor |
"Jak się odkochać?" |
|
rafee
|
|
mientki jestes.... z mojej strony EOD
|
|
Calmer
|
|
Jak sie postarasz to ci sie uda wkoncu nic nee stracisz jak sporobujesz ale skoro od 2 lat to trwa to albo pewnie czas to wkoncu zakonczyc albo wlasnie sprobowac cos zadzialac  |
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Sam już nie wiem... Nie chce później się zawieść... Tym bardziej że ona kocha innego... JAK MYSLICIE? Ja ostatnio nie mysle
 |
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
Ankiete? lepiej poszukaj wspolnych znajomych...wypytaj o nia delikatnie..dowiedz sie co lubi itd...wtedy masz jakies podstawy i atakuj
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Tzn. małe sprostowanie:
To nie ona mi powidziała że jej się nie podobam, tylko jej kumpela. Ale to i tak niewiele zmienia. Mój kumpel gadał z nią i zapytał ją co o mnie sądzi (teoretycznie) i ona powidziała że nie jest mną zainteresowana. To było na jej urodzinach (mnie nie było-zaprosiła mnie ale byłem chory). I ta jej kumpela powiedziała ze nie gadali o mnie. Troche zamotałem, ale to szczegoł... Dzięki wszystkim za pomoc, ale jeszcze nie wiem co zrobie.
 |
|
|
MR.MST
|
|
Gdyby tylko nie bylo tego innego,co go podobno kocha,to tez bym Ci polecil walke o nia.W sumie kiedys tez bylem w podobnej sytuacji,a nawet jeszcze gorszej.Nic nie zrobilem,ale wtedy raczej napewno niemialem szans.Ale juz tego raczej niesprawdze.A ty mozesz.Pytanie tylko,co dok. jest z tamtym gosciem ,a jesli okaze sie,ze jednak nic nie jest,to zrob cos ,zeby z nia byc.Albo przynajmniej spradz,czy mozesz. |
 |
|
|
ferry
|
|
Zasada nr 1 - nigdy przenigdy nie słuchaj rad jej koleżanek/sióstr/znajomych co do tego co kobieta o Tobie myśli. Prawie nigdy nie są szczere a potrafią ostro manipulować także można się wkopać, wiem co mówię bo sam też tak kiedyś popłynąłem. Nie słuchaj innych tylko słuchaj siebie. Jeśli potrafisz dostrzec jej oznaki zainteresowania a sam jesteś zajawiony to nie wierz w to co mówią inni tylko działaj. |
Ekspert -
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Tego kolesia którego kocha nie widziała przez rok i nie zobaczy przez najbliższe 3 lata. Tak mi się wydaje...
Może jakaś dziewczyna się wypowie?
Zmieniony przez - Cinoj w dniu 2005-11-22 13:27:23
 |
|
|
PePoNeNt
|
|
nie ożenisz sie z nia takze nie przejmuj sie  |
 |
|
|
accuface
|
|
znajdz sobie inną, nie ważne co sobą prezentuje byle zeby była ładna i niech koleżanka (niby przypadkiem) zobaczy was razem, czasami olewującym faceta dziewczynom odmienia sie w tym momencie.
Zmieniony przez - accuface w dniu 2005-11-22 22:43:50