Autor |
"Jak się odkochać?" |
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
Wysłana - 19 listopad 2005 17:03 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Siema, mam wielki problem. Kocham laske za***iście mocno od 2 lat. Ale wiem że ona mnie nie chce-to widać. Chodzę z nią do tej samej klasy jeszcze przez 3 lata. Co zrobić, jak o niej zapomnieć? Same lecą mi łzy...
| |
|
 |
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
Znajdz sobie inna dziewczyne i zwyczajnie o niej zapomniejsz
|
|
niwix
|
Kłapouchy
|
|
|
|
PePoNeNt
|
|
co Cie nie zabije to podwojnie wzmocni Cie. |
 |
|
|
czanymotyl
|
|
ciezka sprawa, miłości platoniczne są ciezkie, a w szczegolnosci, te zakazane, niechciane, musiz albo sie jakos postarac a jak nie wyjdzie poszukac innej, lub jakims hobby sie zajac
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
albo porzednie sie Naćpaj
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
masz Cięzką sprawe,odkochac sie oglnie jest cięzko, ale jak niebedziesz oniej myslal to wyleci Ci ona z glowy a ty masz ten problem ze ona chodzi do Ciebei do szkoly ! bedziesz musial jakos wytrzymac !
Ekspert -
 |
|
|
grzecho2
|
|
oj stary współczuje Ci mam podobny problem typu "jak sie odkochać" sam niemoge się odkręcić i jedyne co moge podpowiedzieć to szukać innej albo zajać się jakimś hobby, które naprawde cię wciągnie bo jeżeli niebędzie ci przynosiło satysfakcji to lipa... |
 |
|
|
rx
|
|
oj, to tylko z pozoru jest tak cholernie trudne,a tak naprawde jest pewien zloty srodek: poznaj kogos innego! |
 |
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
ja ci proponuje konkretnie porozmawiac z ta koleżnaka i powiedzc jej co i jak , mysle ze jesli ci powie ze nic z tego nie bedzie stopniowo powinienes uporac sie z tym zauroczeniem
|
|
clzieciak
|
|
a ja mam pytanie takie do Ciebie: za co ją kochasz? bo skoro ona nie chce z Tobą być i to wiesz, to co Cię przy niej trzyma?