Autor |
"Jak sprawdzic czy kobieta uprawiala seks?" |
|
vader_ek1
|
|
niemartwcie sie , bede to ciagnol
to sa ludzi eod niej z pracy wiec z nimi kontakt jest caly czas , to nie byl niewiadomo kto...
ona do mnei jeszce ze musi ich przeprosic za to ze nawyzywala ich od niewiadomo kogo bo nic sie nie stalo tylko sie na***ala |
 |
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
Ona nic nie pamieta,wiec opcja ze ją dmuchneli w kilku w pokoju hotelowym albo bardziej hardkorowo w miescu publicznym a pozniej wszyscy spuscili się jej na twarz nadal wchodzi w grę ,panowie.
Zmieniony przez - gokacy w dniu 2008-11-11 15:42:21
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
i na **** tak piszesz?
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
nie podoba ci się styl czy treść ?
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
nie podoba mi się to że w wyrazie "miejsce" zrobiłeś literówke
|
|
Andromedaa
|
|
Ktoś tu jest naiwny chyba, ale powodzenia  |
Ekspert -
 |
|
|
annihilus
|
|
Nie no ****a autorze prosze cie ;/ |
 |
|
|
trib-misiu
|
ŻYDU
|
|
|
|
AltCtrlDel
|
|
Jak nie masz pewności co się tam działo, bo piszesz, że najpierw tylko piła, a potem jeszcze ich zwyzywała to idź do tego baru/knajpy, daj barmanowi 20 angielskich i niech ci powie jak to wyglądało z jego punktu widzenia. Jak odpieprzyła taką szopkę jak piszesz to na pewno coś zapamiętał. Życzę szczęścia w przyszłym związku
 |
|
|
MikeUK
|
|
kucharze nie kucharze ru***c kazdy sie chce! a jak mieli okazje na maly gang bang to czemu nie ? sam jestem w uk i sie dzieja rozne rzeczy tutaj...
do barmana napewno warto zagadac, jak dziewczyna ladna i rzucajaca sie w oczy na bank jej nie przegapil i byc moze Ci powie ile czasu tam byla w tym barze, czy wychoodzila etc. to by pomoglo rozwiac troche Twoje podejrzenia zapewne |
 |
|