oj oj oj jesli panna jest taka jak mówisz to poleci na Ciebie na bank, co innego jak złamiesz jej serduszko i bedzie gnój- heh. Ale zadnych takich tekstów nie polecam, jak sie sama zacznie łasić do Ciebie to po prostu nie odpuszczaj - ot i moja rada
Ciąg dalszy z "moją" laską. Napisała do mnie teraz SMSa (ja ją cały czas zlewałem - zrobilem to dla testu, zeby zobaczyc czy Vladek ma racje ze swoimi wykładami). Zaczelismy gadac, dowiedziala sie, ze wyjezdzam do stanow w 2 wrzesnia i zaczeła mi jechac z tekstami, ze mam mało czasu, zebym sie pospieszył, ze trzeba sie jakos ładnie pozegnac no i w srode jedziemy do tego parku czyli jednak coś jest w tym co Vlad pisze. Zobaczymy co bedzie sie w srode działo, bo generalnie mam wiele wiecej zaplanowane na ten dzien niz tylko POZEGNAC sie z nią - duze imprezy sie szykują, wiec cały dzien bedzie napiety
Piłsudczyk.
Cos tam wiem, chociaz moja wiedza jest mała w tym zakresie Ale uchronie sie przed potomkiem na pewno
Chociaz nikt nie powiedzial, ze do tego dojdzie - podchodze do tego bez wiekszych emocji, przynajmniej sie staram.