Autor |
"Jak tego nie z***ać ?" |
|
Henryk12.5
|
|
|
|
X-Qlusive
|
|
hihi jezeli o to chodzi... no to chyba lepiej Ci ten podryw wyjdzie jezeli umowisz sie z nia sam na sam... =) ... jakas pizzeria, pozniej spacerek, mila rozmowa itp... tylko pomysl tez o tym ze mozesz ta dziewczyne zranic, a na cudzych uczuciach sie nie gra ... achhh ale pojechalem :P
|
 |
|
|
Henryk12.5
|
|
Mysle, ze jej nie zranie.
Ja to musze rozegrac w klubie, bo tam bede sie najlepiej czul. Najwyzej po klubie sie umowie sam na sam do jakiejs pizzeri. Tylko ten ***any wyjazd do Stanów mi wszystko komplikuje :-/
PS: mozna wystrzelic do laski prosto w oczy tekstem typu:
- wiesz...troche mi sie podobasz
- dawno nie spotkałem tak fajnej osoby jak ty
- powiem szczerze: mam dosc bycia zwyklym kolegą
- moze zrobimy cos przyjemnego ?
Takie teksty wchodzą w gre ? (jezeli zalezy mi tylko na sexie, a nie na związku) ?
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
|
|
X-Qlusive
|
|
LoL ale doje***s Duramen xD... a jezeli chodzi o te teksty to nie polecam... zreszta ja juz nie wiem czy Ty sie w niej zakochales czy chcesz ja tylko przeleciec ... Zrob ankiete a pozniej pogadamy xD...
To Be Continued... |
 |
|
|
Hadouken
|
|
Ech... ale tu NIE MA zadnych cudownych rad. Po prostu spotkaj sie z nia, pogadaj i albo poczujesz sam, ze cos z tego bedzie albo nie. Tego nie da sie zdalnie opisac.
Zawsze mozesz zwiekszyc swoje szanse kupujac perfumy z wyciagiem ze swinskich feromonow . Tylko wtedy uwazaj, zeby cie laski nie stratowaly.
Znawca -
 |
|
|
Henryk12.5
|
|
Duramen ale ty jestes uparty...NIE ZAKOCHALEM SIE, NAWET SIE NIE ZAUROCZYLEM. Skonczy sie na jednym piwku bo nie mam zamiaru jej upijac, bo co to wtedy byłoby za osiągniecie ? Jaki prestiz ? Zaden. Nie chce jej tez lizac na pierwszej impezie, bo moge z***ac wszystko i bede musiał szukac nowego "obiektu". No chyba, ze ona bedzie chciała to ja jestem otwarty na takie propozycje
Mam nadzieje, ze ci wyjasniłem co i jak - powtarzam, nie wmawiaj sobie sam jakichs chorych rzezcy.
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
|
|
X-Qlusive
|
|
e tam... duzo zalezy od laski... z mojego doswiadczenia to malo jest takich dziewczyn ktore lubia teksty typu: podobasz mi sie... zreszta to Ty chcesz ja poderwac... wykaz sie sam... a jak juz polecam teksty o gwiazdach ... xD
|
 |
|
|
Henryk12.5
|
|
Dobra myśle, ze dam rade. Akcja bedzie rozgrywac sie w Krakowie na Wielopolu w klubie Kitch lub Paradox