FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 13011 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Jak tego nie z***ać ? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak tego nie z***ać ?"   

Henryk12.5
 Wysłana - 23 sierpień 2006 14:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam. Po powrocie z nad morza nie mam zamiaru wracać do krakowskiej szarej rzeczywistości. Ba...takie jaja i imprezy jakie były nad morzem tak mnie "dokształciły", że krakowskie imprezki będą małe jak paluszek. Ale trzeba jakoś zmienić sie, bo psychicznie nie utrzymam takiego życia

Jest jedna dziewczyna, którą znam przez kumpla. Jest to rodzaj dziewczyny imprezowiczki, roześmiana, wiecznie wesoła i z tego co widze to może troszke na mnie leci. SMSy jakie mi pisała to potwierdzają, ale ja mam taki problem, że chce za szybko, za łatwo, naraz...

Do tej pory troszke tam coś moze gadalismy i to wszystko, ale mysle sobie, ze wkoncu trzeba postawic sobie jakies wyzwanie. Dlatego odpisałem na jej SMSa i teraz wyglda to tak, ze jestesmy umowieni na imprezke w ten piątek (ale nie my sami tylko cała ekipa no i my - zaprosze ją sam przez SMSa).

Cel na tą impreze bedzie taki, zeby pogadac z nią sam na sam troche, posmiac sie, poopowiadac jak było nad morzem (zeby rozmowe podtrzymywac), postawic jej piwko na znak, ze bede do niej ogolnie startował, potanczyc z nią na parkiecie...moze bedzie jakas wolna piosenka tez :-] Wczoraj na zakończenie rozmowy SMSowej napisałem jej tez, ze "fajnie sie z tobą gada", taki kroczek malutki

Tak czy siak, jak nie bedzie okazji to nie mam zamiaru sie z nią całować na pierwszy raz, zeby nie z***ać wszystkiego od razu...ale na nastepnej imprezie juz nie odpuszcze (no chyba, że nie podołam).

Czy cos do niej czuje ? Raczej nie bardzo, ale chce wkoncu zacząc jakis normalny podryw, a nie klubowe przygody jak to pobawilem sie z nieznajomą na parkiecie. Moze nie jest to jakis mega trudny podryw wymagajacy miesiecy starań, ale od czegos trzeba zacząć

Dajcie mi jakies wasze wspaniałe rady i wskazówki, moze mi sie przydadzą.

PS: 2 wrzesnia lece do stanow na miesiac, wiec czas mam ograniczony, jezeli ewentualnie byłaby mozliwosc, zebym ją sobie puknął.

Zmieniony przez - Henryk12.5 w dniu 2006-08-23 14:46:30

Henryczek...o...rly ?

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 23 sierpień 2006 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

postawic jej piwko na znak, ze bede do niej ogolnie startował

w sumie najgorsze co mozesz zrobic...

Krolewicz Imprez i Używek%-)
oraz moderator seksu

Specjalista -

xMerithx
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:02      [zgłoszenie naruszenia]

a mi sie wydaje , ze ty dokladnie wiesz co masz robic po przeczytaniu tego posta

"fajnie sie z tobą gada"

ot tak sobie mogla to napisac :))

taka mala uwaga zebys sia na nia za bardzo jaral i na tej imprezce zauwazal tez inne dziewczyny wtedy bardziej doceni kiedy akurat bedziesz przy niej a najlepiej to jakbys sobie znalazl jakas panne co za toba lata nic nie podkresla w klubowych klimatach atrakcyjnosci faceta jak inne laski ktorym sie podoba

Henryk12.5
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:02      [zgłoszenie naruszenia]

Ale ona nie jest taką ksiezniczką z bajki niedostępną.

Dwa ostatnie SMSy mi napisała na koncu, ze "mam nadzieje, ze tym razem sie bede dobrze bawic" - mysle, ze to taki podtekst w moim kierunku, oby tak było.

A z tym piwkiem, czemu by nie ?

Henryczek...o...rly ?

xMerithx
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

piwko okej
tylko w sumie jeden chvj czy jej kupisz piwo czy nie... jak cos ma byc to bedzie i bez tego najlepiej to nic jej nie kupuj

Henryk12.5
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:06      [zgłoszenie naruszenia]

Wiesz powiem szczerze, zeby nikt sie tutaj nie pomylił: nie bede z nią chodził, a jak bede to góra miesiąc. Chodzi o to, ze chec sobie ją wyrwać jak normalny człowiek i zeby do czegos doszło miedzy nami, a potem jak juz (załuzmy) odniose sukces to sie zobaczy co dalej.

Henryczek...o...rly ?

Maciej_TBS
Naczelny koks
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:07      [zgłoszenie naruszenia]

a mnie się wydaje, że za dużo doszukujesz sie podtekstów

Na ulicy szczerość do koleszki się liczy !!!

Ekspert -

X-Qlusive
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:10      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm... jezeli juz to na Twoim miejscu piwko bym zastapil soczkiem bo pozniej ciezko Ci sie moze z nia rozmawiac, niewiadomo jaka ma "kondycje", zreszta zrobisz jak bedziesz chcial...
a tak swoja droga pamietaj ze nie mozesz jej pokazac tego ze na niej Ci zalezy... dziewczyny wykorzystuja takie sytuacje ;P (wiem to ze swojego doswiadczenia) ... no i zycze powodzenia, daj znac jak poszlo...
PEACE =)

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:11      [zgłoszenie naruszenia]

jak maciej...za bardzo sie najarales nia...i to doprowadzi do twojej zguby....ochlon chlopie bo sie najarales na nia jak nie wiem na kogo

Krolewicz Imprez i Używek%-)
oraz moderator seksu

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:11      [zgłoszenie naruszenia]

Nie, bo tak mówi moderator, który miał więcej dup niz toaleta publiczna
Ja bym go sluchal
edit: jaki timing

Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2006-08-23 15:12:23

X-Qlusive
 Wysłana - 23 sierpień 2006 15:12      [zgłoszenie naruszenia]

aaa... to zle zrozumialem Twoje pytanie... :P ... jezeli na tym rzecz polega to rob sobie co chcesz... freeride... jezeli nie wiazesz z nia przyszlosci to masz wolna reke i nie mosisz sie obawiac ze cos zepsujesz... =)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak tego nie z***ać ?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16