Witam chciałbym się dowiedzieć jak prosiliście dziewczyne o "chodzenie". Pytam starszych doświadczonych forumowiczów :D. Czy było to tak oficjalnie czy będziesz sie ze mną spotykać itd. czy coś romantycznego. Prosze o nie zamykanie tematu i na ciekawe odpowiedzi ;P
stary ja generalnie uważam że pytanie sie dziewczyny w stylu czy chcesz ze mną chodzić to sie nadaje ale dla chłopczyków i dziewczynek z podstawówki, to czy ona chce być z tobą bedzie widać po zachowaniu jeśli nie unika twoich znajomych chodzi przy nich z tobą za ręke ślimaczycie sie i bynajmniej sie z tym nie kryjecie możesz już ją uznać za dziewczyne
Jeśli to coś jest między dwojgiem ludzi.. to prędzej czy pozniej da o sobie znać.Spotykajcie się,dużo rozmawiajcie..ale wszystko pomalutku. I niepytaj jej o chodzenie ani takie podobne gadki :) :)
-=GofrozyebyFromDaHajdpark=-
jeszcze jest inna opcja łapiesz ją za tyłek w hipermarkecie jak dostaniesz w pysk tzn ze jeszcze musisz sie starać i że nie jest jeszcze twoją dziewczyną
Maja racje, ze wychodzi samo. Ja jednak wole sie spytac, ale raczej cos w typie "bedziemy razem". Pozniej ta data staje sie miesiecznica, rocznica (nie daj Boze ). W zasadzie jest to tylko formalnosc, ale daje ona pewna stabilizacje.