| Autor |
"Jak to zrobić w photoshopie?. czyli kursy i poradniki. VT" |
|
|
ciastosz
|
|
|
|
|
Piet__er
|
|
no to ja tez SOG`a dam |
 |
|
|
|
Hakelbery
|
|
degustator
|
|
|
|
|
Rutt
|
|
Gargamell braciszku robie to po to żeby chłopaki uczyli się razem ze mną...
VT jest jak życie - tego uczymy się cały czas
 |
|
|
|
ricky
|
|

w org wyglada to tak, a po przerobkach tak [img291.imageshack.us/my.php?image=img2230orangecopybt6.jpg]
jest to moze troche niedopracowane ale robilem to tylko dla zabawy i to dosyc dawno, ale mam zapisany plik z psa i moge teraz zmieniac kolory non stop
edit, robilem to troche inna metoda ale moze ta twoja jest mniej czasochlonna
Zmieniony przez - ricky w dniu 2006-08-11 16:40:01
|
|
|
piolek
|
|
|
|
|
ricky
|
|
pokaz. najwazniejsze to bawic sie na zdjeciach o wysokiej rozdzielczosci, przy uzywaniu lassa uzywac zoomu zeby bylo dokladnie no i troche cierpliwosci.
|
|
Gargamell
|
|
Nie wiem, czy nie powinieneś tego postu napisać w temacie "Virtual Tuning" (czy jakoś tak)... Spoko, kolor nawet realistyczny...
Braciszku, zrób kurs malowania na czarno i biało. :)
Albo mi się wydaje, albo zapomniałeś w którymś kroku napisać, że trzeba zaznaczyć odwrotnie i usunąć to co zaznaczone (delete)... Nie czytałem dokładnie. :] Coś zamotane jednak... I jak się robi warstwę o mieszaniu "kolor" to z warstwy niżej nie trzeba usuwac koloru, bo i tak będzie miało taki kolor, jak warstwa wyżej (ta z mieszaniem "kolor")...
|
|
Rutt
|
|
|
|
|
ricky
|
|
zmian moze malo, ale za to wygladaja dosyc realistyczne. jestem dosyc wybredny i jak cos mi nie pasuje to od razu wyrzucam. mam jeszcze stare prace jak z a8 zrobilem coupe hehe ale to byla taka zabawa, karbon wyglada jak kupa gowna i wogole z***any jest.
teraz jak taka pogoda to moze sie troche pobawie i cos uda sie wymodzic tylko nie wiem za jaki samochod sie zabrac heh