Leczę się psychiatrycznie, mialem próbe samobójczą, jednak jestem ogarniety na tyle, ze widzialem smierc znajomych i nie moglbym zrobic tego samego swoim rodzicom. probowalem alkoholu i narkotykow, sznyt. moja sytuacja jest przeyebana, nie chce juz nic robic. nie chce aby ktos mi pomagal, bo i tak bede musial zmierzyc sie z przeszloscia. narkotyki odpadaja, bo czuje sie po nich jeszcze gorzej. sznyty mi pomagaja, ale na krotko. moze permanentne spanie? jednak problem z tym jak zdobyc leki nasenne, bo fizycznie nie da sie spac cala dobe. chcialbym miec dostepne jakies substancje psychoaktywne, ale jak mowilem narkotyki odpadaja. do kosciola tez nie pojde, bo nie wierze. kvrwa
tak, chwale sie i nie mam q7 w lpg
Nie wiem czy to odpowiedni dział kolego. Ale w porządku.
Wiem jak to jest być na prochach, by się uspokoić i by nie bolało i nie trzęsło.
Powiem ci, że dla tych paru pięknych rzeczy w życiu, warto się nie poddawać. Będzie bolało, będzie cholernie bolało, ale inaczej się nie da. Poznaj jakąś dziewczynę.
tu wlasnie o dziewczyne chodzi. znalezienie zaufanej i kochanej osoby byloby najskuteczniejszym rozwiazaniem, ale po kilkuletnim zwiazku nie da sie ot tak wskoczyc w cos nowego. tylko bym skrzywdzil jakas dziewczyne
Tylko się nie poddawaj. Zostań z nami.
Jestem w podobnej sytuacji.. może nie mam ochoty się zabijać, ale czuję się bardzo.. bardzo beznadziejnie, więc rozumiem.
Jest wiele wartościowych dziewczyn, które teraz tak jak ty spędzają samotne wieczory i płaczą i chcą by jakiś czuły facet zmienił ich życie. Poznasz jedną z nich. Na pewno. Tylko nie blokuj do siebie dostępu, nie poddawaj się.
ktos na ciebie huknal i zesrales sie w spodnie ?
problem maja ci co grzeja puche dozywotnie, a twoje problemy sa do chója nie podobne
zejdz mi z oczu - zamiast jaj masz pisde w kroczu
na odmulke przydalby sie kop na morde
Popek - Problem
posluchaj
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2011-01-07 19:49:41
Ch***z sie bawic w narkotyki, ok twoja sprawa, kazdy ma swoj styl zycia, ja nie mam nic do ludzi co lubia pochlac, i do tych co cpaja, byle zeby nie robili nic nikomu, ale pamietaj Twoje zdrowie na tym ucierpi.
Nie ma sensu zebys z powodu laski robil sobie krzywde, mimo to ze zyjemy w chorym systemie, jestesmy wolni, wiec sie zastanow czy warto z powodu dupy robic sobie taka krzywde.
Autorze, są i owszem laski, które lubią pokręconych gości, ale jednak większość woli być z facetem, który nie ma problemów sam ze sobą
Wiadomo, że nigdy nie wiadomo co nas spotka, ale radziałabym najpierw dojść do ładu składu ze samym sobą.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.