Autor |
"Jak zadowolić mężczyznę?..." |
|
gusiaczekk
|
|
|
|
gusiaczekk
|
|
|
|
Sweet69
|
|
|
|
valencia
|
|
szkoda, ze moja laska tego tematu nie czyta  |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
ciekawe czy skorzysta z rady tima
|
|
greg 82
|
|
połknij  |
 |
|
|
zyrcio
|
|
Jak tuż przed wytryskiem przestaniesz pieścić faceta a gdy troche podniecenie opadnie (na tyle ze delikatne muśnięcie nie spowoduje orgazmu ale zeby takze potem nie musiec pieścić 5 minut) wznowisz delikatne pieszczoty (wiem trudno wyczuć ten momęt) i tak kilka razy a na samym końcu szybko i energicznie go doprowadzisz do końca to radość będzie przeogromna :) |
 |
|
|
Marcin_cps
|
|
dokladnie - bardzo trudno jest wyczuc ten moment, wiec jesli nie jest doswiadczona, to niech lepiej nie probuje, bo zamiast ekstra orgazmu bedzie mial do niej zal, ze przestala, kiedy juz dochodzil, a co za tym idzie - orgazm byl ****owy.
Jednak jesli jestes w stanie podolac temu jakze trudnemu zadaniu, to warto sprobowac.
Tylko licz sie z tym ze jak powiesz facetowi, zeby mowil Ci kiedy bedzie juz blisko, to moze nie wyjsc. Bedzie chcial jeszcze choc przez chwile poczuc Twoj jezyk na swoim ****u, az w koncu bedzie za pozno, zeby przerywac.
|
|
zyrcio
|
|
Ja ze swoją panią zastosowałem praktyke mówienia :) Potrafie doskonale wyczuć kiedy jest granica nie do przekroczenia i mówiłem, nawet było śmiesznie ale jak skończyła i zobaczyła jaki byłem zadowolony to chciała drógi raz :)
Jak facet będzie wiedział o co chodzi to w dobrym momęcie powie stop bo bedzie wiedział że warto :) |
 |
|