Autor |
"Jak zadowolić mężczyznę?..." |
|
amigo66666
|
|
jakjuz ktoś wcześniej napisał kolesie <my> lubimy jak laska jest taka troche hmmm dziwkarska ? nie raczej daje si eponiesć emocjom ;] bądź brutalna i miej wielką inicjatywe sexualną jemu to si espodoba zę bierzesz to w sowje ręce ;] dosłownie i w przenośni :)
|
VidaL
|
|
|
|
gusiaczekk
|
|
Dzięki wielkie wszystkim  |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
Po hvju te rady, bo nie znamy kolesia. Równie dobrze może mu się spodobać albo będzie wręcz zniesmaczony i wy***ie ją na kopach z łóżka.
Znasz go, więc sama powinnaś wiedzieć, co sprawia mu największą przyjemność. Ewentualnie możesz zapytać, nie traktujcie rozmów o tym jako wstydliwych czy temat tabu. Nie chodzi mi o dialog w sensie, że siadacie na kanapie i godzina szczerości:"Opowiedz w jaki sposób lubisz jak się perdolimy", ale przy nadarzającej się okazji w łóżku. Wtedy zawsze łatwiej o pozbycie się barier, jeśli jeszcze jakieś są. Jeśli jednak nie przełamie się i nie dowiesz się niczego, to nic straconego. Wariantów jest od groma, więc możesz ostrożnie wypróbowywać każden jeden i obserwować jego reakcję. Obserwuj, wyciągaj wnioski, ucz się. Zabawy starczy na długie wieczory
EDIT: I błagam - nie piszcie, że ******lę, bo "Kominek napisał, że każdy facet chce choć raz w życiu mieć obciągniętego aż po same jaja"
Zmieniony przez - kemesO w dniu 2008-02-20 21:04:40
|
|
VidaL
|
|
|
|
ProNitro
|
|
Faktycznie ja tez lubie jak kobieta przejmuje inicjatywe i jest taka "grozna". Mnie osobiscie kreci jak ma dlugie paznokcie i drapie mnie po klacie ooo tak :D a jak przed tym jakis striptiz przy fajnej muzyce to poprstu full wypas. Przy robieniu loda baw sie nim jak chcesz tylko tez pamietaj zeby nie jechac od razu za szybko bo koles moze sie spuscic po krotkim czasie i zamiast super odczucia bedzie mial niedosyt. Najlepsze uczucie i tak zrobi jego podswiadomosc ze dobrze sie spisal. Ja tam zawsze mam satysfakcje jak mojej partnerce jest dobrze.
btw jeszcze jedno mi sie przypomnialo. Wloz sobie palec do buzi i powoli wyciagnij. Jak dla mnie super sprawa :D
|
GoldenEyes
|
|
nie wiem co już próbowaliście co nie,
nie wiem tez dlaczego nie chcesz z nim pogadać o tym co by mu sie spodobało
ale najlepiej ubierz się w najbardziej seksowne ciuchy jakie masz i od*** mu striptiz( z elementami tanca erotycznego)-chyba nie ma faceta ,ktoremu nie spodobałoby się to
Zmieniony przez - GoldenEyes w dniu 2008-02-20 21:31:44
Specjalista -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
Wynajmij mu dziwkę, a Ty się przygladaj  |
Ekspert -
 |
|