Autor |
"Jak zadowolić mężczyznę?..." |
|
beep
|
|
sexownie ubrana tzn
to już zachowam dla siebie, każdy chyba wie w czym by chciał zobaczyć swoją dziewczynę
za jakis czas przyjdzie jej do glowy...hmm a jakby to bylo fajnie zrobic z innym..bo przeciez zmiany sa potrzebne buahah
to jak robicie to cały czas tak samo to znaczy ze nie będzie miała ochoty sprobować z innym ?? bardziej prawdopodobne że laska będzie się nudziła i poszuka urozmaicenia u innego |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
jeśli laska się spełnia w lóżku, z facetem się dobrze dogaduje to po co?
kolezanek zapytaj, albo i samej siebie ;) bo laski czesto mowia co innego a co innego robia, same siebie nie rozumiejac. Ja mysle ze tu nie chodzi o zadne spelnianie sie, ani nie zalezy to od tego czy jest dobrze czy zle. Tu chodzi poprostu o zmiane, nowe cialko, to jest afrodyzjakiem. Nawet najlepsza kochanka i najlepszy kochanek na swiecie w lozku kiedys sie znudzi i jest chec sprobowania czegos nowego.
A co do tego, ze kobieta ma byc dziwka, hmm, ja jednak wole jak kobieta sie stara w lozku, bo dziwka to rozklada tylko nogi i patrzy w sufit
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-02-27 14:58:07
|
|
Sweet69
|
|
|
|
rafee
|
|
bzdura, kobiety zawsze szukaja czegos lepszego. Nawet gdy jest idealnie
|
|
Sweet69
|
|
|
|
WiemTo
|
|
Jak Klejcun i rafee
Dlatego staram sie ufać kobiecie (czyt. jej rozsądkowi), ale nie ufam jej ludzkiej naturze (czyt. jej kroczu/sercu).
|
|
witold69
|
|
|
|
valencia
|
|
1. moderator ma zawsze racje.
2. jak moderator nie ma racji to patrz punkt pierwszy
Witold :D jw. :D |
 |
|
|
GEZban
|
|
bzdura, kobiety zawsze szukaja czegos lepszego. Nawet gdy jest idealnie
Bzdura . Gdybys napisal "niektore kobiety" , zamiast "kobiety zawsze" , mozna by sie z Toba zgodzic . Jednak Ty po prostu uogulniasz , i to sprawia ze to co napisales to jest wlasnie bzdura. Wbrew pozorom mozna jeszcze znalezc "normalna" (wierna , kochajaca , inteligentna , myslaca , szanujaca sie i ciebie itd.itp.) kobiete , mimo tego ze 80% wspolczesnych kobiet "europejek" , to zwykle tepe i plyciutkie szm...aty . Pozdrawiam . |
 |
|