FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 110554 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Jak zadowolić mężczyznę?... 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jak zadowolić mężczyznę?..."   

Dwyanewade
 Wysłana - 27 luty 2008 16:30      [zgłoszenie naruszenia]

No właśnie nie jeśli laska się spełnia w lóżku, z facetem się dobrze dogaduje to po co? i to mnie wkurza u bardfzo duzej ilosci lasek...jak jest w lozku dobrze to **** z zyciem poza intymnym...**** ze kloca sie ze soba dzien w dzien ale i tka nie zerwia bo jest dobry w lozku nawet gdy same wiedza ze klotnie nigdy sie nie skonca i bedzie coraz gorzej...to ida do lozka i mysla ze problem rozwiazany haha pustaki i tyyle.. no ale dobra nie bede uogolnial :)

jednak kazdy wie ze z laska ktora lubi bardziej seks od faceta to na 100 procent zdrada murowana...najlepsze sa dzieczyny skromne ladne ale nie do przesady...i z nie za duza pewnoscia siebie

Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:38:51

Sweet69
 Wysłana - 27 luty 2008 16:41      [zgłoszenie naruszenia]

.jak jest w lozku dobrze to **** z zyciem poza intymnym...**** ze kloca sie ze soba dzien w dzien ale i tka nie zerwia bo jest dobry w lozku haha pustaki i tyyle.. no ale dobra nie bede uogolnial :)

nie zrozumiałes ale ok

co do dziewczyn niedowartosciowanych, skromnych
- takie co w łóżku nie dominują bo maja kompleksy i nie wypada? Jednym słowem klody?

sory ale tak wnioskuje z tego co piszesz

Ekspert -

Dwyanewade
 Wysłana - 27 luty 2008 16:47      [zgłoszenie naruszenia]

no napislaem ze nie uogolniam :P

zaraz jak klody..norlane skromnie dziwweczyny..nie wyrozniajce sie az tak bardzo...a to ze laska nie jest umalowana jak jakas gwiazda to od razu musi znaczyc ze jest kloda w lozku ??

ja tutaj nie psialem ze nie dowartociowana i z kompelsami po prostu nie mzoe byc zbyt pewna siebie

Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:48:53

Sweet69
 Wysłana - 27 luty 2008 16:50      [zgłoszenie naruszenia]

ale co ma tapeta na twarzy z temperamentem w łóżku?

niezbyt pewna siebie - dla mnie to samo co niedowartosciowanie, a co za tym idzie kompleksy ;)

Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-02-27 16:52:49

Ekspert -

Dwyanewade
 Wysłana - 27 luty 2008 16:56      [zgłoszenie naruszenia]

dla mnie PEWNOSC SIEBIE = EGOIZM :) A dziewczyna egoista dla mnie to kaplica

tu nie chodiz o malowanie tylko o wyglaad czyli laska typu 1wsza klasa..a takie zawsze chodza z zadartym nosem do gory

powiem tak najlpeszesa te z UMAIRKOWANA PEWNOSCIA SIEBIE a nie te co po mysla co to nie one i po kazdje klotni z facetem potrafia powiedizec...weisz co w kazdej chwili moge sobie znaelz innego...

niedowartosciowanie, a co za tym idzie kompleksy ;) nawet jelsi tka jest to wolalbym byc z taka z lekkimi kompleksami niz z taka co mysli ze jej wszytko wolno

Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:58:57

Sweet69
 Wysłana - 27 luty 2008 17:05      [zgłoszenie naruszenia]

jak czytam twoje wypowiedzi to wydaje mi sie że masz trochę krzywy obraz ale dobra,

Powiem Ci tak, pewnosć siebie w sensie - znam swoje możliwości, wiem na ile mnie stać, zadowolona jestem ze swojego wygladu, akceptuje swoje ciało,- jest ok, a twoje wyobrażenie na temat pewności siebie to podchodzi pod zarozumiałość i egoizm, nie wszystkie osoby pewne siebie są zarozumiale, narcystyczne i egoistyczne a wydaje mi sie, ze tak to pojmujesz.

mam racje?

Ekspert -

rafee
 Wysłana - 27 luty 2008 17:22      [zgłoszenie naruszenia]

gezban: sam sobie zaprzeczasz. "niektore kobiety" to nie 80 %

sweet69: nie ma "moich kobiet". Moga conajwyzej byc te ktore mialem

witold: Chlopczyku troche dluzej zyje na tym swiecie od ciebie i sweet69, a tymbardziej wiecej przezylem. Wiec jesli mamy rozmawiac o doswiadczeniu to z pewnoscia mam wieksze

Zmieniony przez - rafee w dniu 2008-02-27 17:24:42

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

witold69
 Wysłana - 27 luty 2008 17:51      [zgłoszenie naruszenia]

no to myśl tak dalej. wszystko zależy w jakim towarzystwie się obracasz.

.

Znawca -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 27 luty 2008 18:07      [zgłoszenie naruszenia]

rafee, kobieta ci napisała jak jest a ty mimo wszystko wiesz lepiej.

bo wlasnie w tym tkwi sedno sprawy, ze baba dzisiaj mowi tak, a jutro zachowuje sie o 180 stopni inaczej niz wczoraj mowila.

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-02-27 18:07:47

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Ekspert -

Dwyanewade
 Wysłana - 27 luty 2008 22:07       [zgłoszenie naruszenia]

nie wszystkie osoby pewne siebie są zarozumiale, narcystyczne i egoistyczne

Sweet69 no ja niesety do tej pory spotyklaem sie tylko z takimi...laski pewnej siebie NIE egositki nie spotkalem jeszcze nigdy :)

ale Rafee i Klejcun maja calkoita racje :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jak zadowolić mężczyznę?...

Strony: 1 2 3 4 5 6