Autor |
"Jak zadowolić mężczyznę?..." |
|
Dwyanewade
|
|
No właśnie nie jeśli laska się spełnia w lóżku, z facetem się dobrze dogaduje to po co? i to mnie wkurza u bardfzo duzej ilosci lasek...jak jest w lozku dobrze to **** z zyciem poza intymnym...**** ze kloca sie ze soba dzien w dzien ale i tka nie zerwia bo jest dobry w lozku nawet gdy same wiedza ze klotnie nigdy sie nie skonca i bedzie coraz gorzej...to ida do lozka i mysla ze problem rozwiazany haha pustaki i tyyle.. no ale dobra nie bede uogolnial :)
jednak kazdy wie ze z laska ktora lubi bardziej seks od faceta to na 100 procent zdrada murowana...najlepsze sa dzieczyny skromne ladne ale nie do przesady...i z nie za duza pewnoscia siebie
Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:38:51 |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
Dwyanewade
|
|
no napislaem ze nie uogolniam :P
zaraz jak klody..norlane skromnie dziwweczyny..nie wyrozniajce sie az tak bardzo...a to ze laska nie jest umalowana jak jakas gwiazda to od razu musi znaczyc ze jest kloda w lozku ??
ja tutaj nie psialem ze nie dowartociowana i z kompelsami po prostu nie mzoe byc zbyt pewna siebie
Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:48:53 |
 |
|
|
Sweet69
|
|
ale co ma tapeta na twarzy z temperamentem w łóżku?
niezbyt pewna siebie - dla mnie to samo co niedowartosciowanie, a co za tym idzie kompleksy ;)
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-02-27 16:52:49 |
Ekspert -
 |
|
|
Dwyanewade
|
|
dla mnie PEWNOSC SIEBIE = EGOIZM :) A dziewczyna egoista dla mnie to kaplica
tu nie chodiz o malowanie tylko o wyglaad czyli laska typu 1wsza klasa..a takie zawsze chodza z zadartym nosem do gory
powiem tak najlpeszesa te z UMAIRKOWANA PEWNOSCIA SIEBIE a nie te co po mysla co to nie one i po kazdje klotni z facetem potrafia powiedizec...weisz co w kazdej chwili moge sobie znaelz innego...
niedowartosciowanie, a co za tym idzie kompleksy ;) nawet jelsi tka jest to wolalbym byc z taka z lekkimi kompleksami niz z taka co mysli ze jej wszytko wolno
Zmieniony przez - Dwyanewade w dniu 2008-02-27 16:58:57 |
 |
|
|
Sweet69
|
|
jak czytam twoje wypowiedzi to wydaje mi sie że masz trochę krzywy obraz ale dobra,
Powiem Ci tak, pewnosć siebie w sensie - znam swoje możliwości, wiem na ile mnie stać, zadowolona jestem ze swojego wygladu, akceptuje swoje ciało,- jest ok, a twoje wyobrażenie na temat pewności siebie to podchodzi pod zarozumiałość i egoizm, nie wszystkie osoby pewne siebie są zarozumiale, narcystyczne i egoistyczne a wydaje mi sie, ze tak to pojmujesz.
mam racje? |
Ekspert -
 |
|
|
rafee
|
|
gezban: sam sobie zaprzeczasz. "niektore kobiety" to nie 80 %
sweet69: nie ma "moich kobiet". Moga conajwyzej byc te ktore mialem
witold: Chlopczyku troche dluzej zyje na tym swiecie od ciebie i sweet69, a tymbardziej wiecej przezylem. Wiec jesli mamy rozmawiac o doswiadczeniu to z pewnoscia mam wieksze
Zmieniony przez - rafee w dniu 2008-02-27 17:24:42
|
|
witold69
|
|
no to myśl tak dalej. wszystko zależy w jakim towarzystwie się obracasz.
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
rafee, kobieta ci napisała jak jest a ty mimo wszystko wiesz lepiej.
bo wlasnie w tym tkwi sedno sprawy, ze baba dzisiaj mowi tak, a jutro zachowuje sie o 180 stopni inaczej niz wczoraj mowila.
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2008-02-27 18:07:47
|
|
Dwyanewade
|
|
nie wszystkie osoby pewne siebie są zarozumiale, narcystyczne i egoistyczne
Sweet69 no ja niesety do tej pory spotyklaem sie tylko z takimi...laski pewnej siebie NIE egositki nie spotkalem jeszcze nigdy :)
ale Rafee i Klejcun maja calkoita racje :) |
 |
|