Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź J.w. Czy radio utrzymuje się wyłącznie z reklam; ewentualnie sponsorów..? ______________________________
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
J.w. Czy radio utrzymuje się wyłącznie z reklam; ewentualnie sponsorów..? ______________________________
Spamuj gdzie indziej. Masz u mnie żółtą kartkę. _______________________________ Ciężko być zaje*istym, ale staram się to znosić z podniesionym czołem.
napewno reklamy + u mnie na siedzibie radia był zawieszony transparent z wypisanymi nazwami sponsorów aha, zapomniałem, na konkursach i życzeniach wysyłanych smsem też zarabiają Zmieniony przez - Yosiemaelo w dniu 2009-01-16 15:49:06 _______________________________ Nie chcę się narzucać ale jestem oceanem.
Dobra do rzeczy. Głównie reklamy, jakieś konkursy, opłata za publiczne transmisje (tak tak!). Oczywiscie Polskie Radio zarabia na siebie z abonamentu:) I prosi słuchaczy żeby go płacili:P:) _______________________________ Zjedz tę żabę!
Nie oszukujmy się, producenci też im tam pewnie grubo smarują co by jakąś tam gwiazdke wylansowali.