Wysłana - 1 luty 2012 16:57 Przeniesiona przez Kisielu z działu 'Elektronika'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Witam wiem że był już taki temat, tylko że ja mam trochę inne pytanie. Jako iż jest zima, chciałbym na ten okres wrócić do MMORPG i się pobawić. Przy czym chodzi mi tu o MMORPG z prywatnymi serwerami, duży exp, drop, robienie i ulepszanie itemków po prostu dla frajdy a nie dla bicia 1 lvl przez 2-3 h:D. Chodzi mu tu też o grafikę, by było widać to co założę na postać, by się w jakiś sposób różniło od zwykłych itemków.
fale wspomnień. Trance jest jak ocean uczuć - kiedy raz sie w nim zanurzysz -
Lineage 2, mnóstwo czasu spędziłem przy tej grze.
Szukasz serwera high rate, wbijasz max lvl w godzine a później zostaje tylko ulepszyć sprzęt. Świetne PVP, walki klanów o zamki, walki na farm spotach. Troche sporo do ogarnięcia jest w tej grze, ale jak się nauczysz to będzie mega.
Sam chciałem niedawno do niej wrócić ale za bardzo nie mam czasu na granie.
nawet nie wiedziałem, że było aż tyle aktualizacji (15). Swoje granie skończyłem na 7- interlude a zacząłem od C4 o ile dobrze pamiętam.
Sporo grałem na serwerze White Eagle, dużo rumunów tam grało, ale dobre chłopaki to były bo ally z nimi mieliśmy. Później jak chciałem wrócić na ten serwer to taka hu.joza że głowa mała. Ludzi pełno, polaków mało i ogólny syf :/
Kiedyś moją ex-dupę też w to wkręciłem i nawet w walentynki woleliśmy expa wbić niż na jakieś romantyczne sranie się ustawić
Zmieniony przez - Alkofather w dniu 2012-02-02 08:00:54