Wysłana - 5 styczeń 2013 21:57 Przeniesiona przez Pan Śmierć z działu 'NASZE SZKOŁY'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź swoje BMI
Witam, mam 19 lat, niedlugo 20 wskoczy. Jestem na pierwszym roku studiow zaocznych, kierunek bezpieczenstwo wewnetrzne. Po tej szkole chcialbym uderzyc do policji, najlepiej cos zwiazanego z mundurowka (priorytet policja). Jako student zaoczny podjalem sie pracy, ale niestety robilem na czarno (ciezko znalezc prace w tych czasach to raz, a po drugie jestem po liceum ;/) i pracodawca zwolnil mnie. Cv wysylam do roznych ofert, ale niestety bezskutecznie. Kieruje do Was pytanie jaki zrobic sobie kurs zeby miec wieksza szanse na znalezienie pracy? Czekam na Wasze sugestie. Pozdrawiam :)
haha :D no wiesz, ja nie mieszkam w miescie :P to jest lipa troche, w call center bylem, to jest porazka :) probowalem tam swoich sil, jak Ci slabo idzie to zarabiasz 3zl za godzine :)
Masz świadomość ile osób obecnie studiuje bezbieczeństwo wewnętrzne/narodowe ?
Na starcie życia zawodowego właśnie je sobie s*******iłeś, ale masz jeszcze szansę wyjęcia ręki z nocnika. Czym prędzej zmień kierunek, bo tylko zasilisz szeregi bezrobotnych absolwentów.
Zmieniony przez - Skarbowy w dniu 2013-01-06 18:26:43
Money, money, money Must be funny In the rich man's world
Money, money, money Always sunny
In the rich man's world
przeniesc temat do dzialu praca? Poprostu, koniecznie chce pracowac w policji, albo w mundurowce, ogolnie ten kierunek ma szeroki wachlarz wyboru pracy, wiec ostatecznie moge pracowac w jakims biurze itp. Wiadomo kazdy popelnia jakies bledy, ja nie jestem orlem z matematyki fizyki czy chemii, radzilem sobie, ale dlaczego miale studiowac to czego nie lubie i mam z tym problemy. Obecnie chialbym znalezc jakas prace i chcialem zapytac o jakies dobre kursy ktore mi przybliza droge do podjecia pracy.
A zastanowiłeś się co zrobisz z tym wykształceniem jeżeli jakaś wada wrodzona, o której nawet nie wiesz, a wyjdzie na komisji, uniemożliwi Ci służbę w jakiejkolwiek mundurówce? Co wtedy? Zostaniesz pracownikiem ochrony za 7 zł na godzinę? Ten "szeroki wachlarz wyboru pracy" to zwykła papka marketingowa dla mało ogarniętych, którzy mają tylko zostawić na uczelni hajs i tyle.
Nowy hit lata "Perry, Perry"
[http://www.youtube.com/watch?v=TNwAWFgjleU]
to byla wykonczeniowka, jako pomocnik, robota sie skonczyla, mialo byc wiecej, ale szef mial swoje sprawy ososbiste i jakos juz odzewu od niego nie bylo. myslalem, zeby jako ciec czyt ochroniarz gdzies stac, ale ciezko tez bez licencji i doswiadczenia