Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu |
Jako ze juz niektorym zaczela sie szkola, a jeszcze innym, w tym np mi, za 2 tyg zacznie sie kolejny rok "nauki" na studiach, pora zaopatrzyc sie w cos na nudne wieczory badz wolne chwile, jak kto woli Jak wiadomo od wrzesnia zaczynaja sie nowe sezony starych seriali, badz tez ruszaja zupelnie nowe. Chcialem abyscie jakos zareklamowali badz przekonali do ogladania czegos co aktualnie ogladacie lub zamierzacie obejzec. Fajnie jest zaczac ogladac cos co ma juz np 3 sesony bo wtedy wiem ze bede mial zajete np 2-3 tyg i moze w cos sie wkrece. Jako pomyslodawca zaczne ja, mimo ze watpie aby moja kategoria oraz moje tytuly przypadly komus do gustu

Gossip Girl - polski tytul "Plotkara" Typowo mlodziezowy serial podjezdzajacy pod stare beverly,szkolne milosci, malolaci jezdzacy limuzynami, drogie apartamenty na manhattanie,mozna powiedziec american dream wsrod nastolatkow i mlodziezy. Tytulowa plotkara to osoba ktorej nikt nie zna i do tej pory w serialu nie zostalo powiedziane kto nia jest, plotkara to strona internetowa na ktora bohaterowie filmu wysylaja jakies plotki a pozniej cala reszta dostaje smsa. Fabula fajna, obsada tez daje rade, szczegolnie damska czesc Jest to jeden z najlepszych seriali jakie widzialem a zarazem moj ulubiony. Jutro rusza 3 sezon, 2 bedzie emitowany na tvn7.

90210 (2008) - kontynuacja znanego i chyba topowego na calym swiecie serialu beverly hills 90210, jest paru aktorow z poprzedniej starej czesci. Tematyka podobna jak w plotkarze, szkolne milosci, zdrady, imprezy, oczywiscie standardowo kazdy ma kupe siana , 4 mercedesy, a na 16 urodizny wynajmuje sie najlepsza dyskoteke w beverly. Amerykanska bajka, jednak dla mnie kozak Jutro rusza drugi sezon

One Tree Hill - polski tytul "Pogoda na milosc" - tematyka prawie ze taka sama, film skupia sie na dwoch braciach trenujacych koszykowke, ale ze jest high school to dochodza dodakowo imprezy, cheerleaderki,imprezy, samochody, smietanka, dziwki, koko, kasyna. j/w czyli szkolne milosci Bylo juz 6 sezonow, pierwsze 5 za***istych, ostatni byl taki sredni juz naciagany, jesli sie nie myle jutro bedzie nowy 7 sezon. Polecam

Melrose Place 2009 - tego serialu nie moge jeszcze opisac, wiem ze jest to kontynuacje serialu ktory lecial u ans w tv w latach 92-99. Obejzalem wczoraj pilot, czyli pierwsyz odcinek 1 sezonu. Zapowiada sie ciekawie,na pewno bede ogladac

The O.C - polskie "¯ycie na fali" - nie bede sie rozpisywac bo moglbym wziac kopiuj wklei z ktoregokolwiek z poprzendich seriali i byloby to samo, roznica polega na tym ze biedny "bad boy" zostaje adoptowany i wrzucony do bogatego towarzystwa. Obejzalem 3 sezony, i kilka odcinkow 4, ktory jakos mi nei podchodzil. Zaczne niedlugo caly 4 od poczatku, jako ze to ostatni sezon poprostu wypada skonczyc
Jako ze nie tylko seriale zza granicy ciesza sie duza popularnoscia, to z polskich tez cos bedzie Jednak bez opisow bo nie chce sie juz osmieszac, chociaz i ak sie tego nie wstydze to mysle ze wystarcza same tytuly Wiec - zamierzam kontuynowac ogladanie serialu "Teraz Albo Nigdy" , na pewno "39 i pó³" , "Brzyduli" oraz jak wyjdzie drugi sezon odwroconych to takze bede go ogladac.
Dodam ze kiedys ogladlem 2 sezony prisona, ale jakos 3 czesc byla naciagana i juz mi nie podchodzila, a nigdy nie ogladlaem takich seriali jak dr house, herosi, dextera czy tez lostow ( moze ktos jakos zacheci?) bo zazwyczaj jesli gatunek nie byl moj (jak w wymienionych serialach) to sugerowalem sie opisami na filmwebie. Jesli ktos chce polecic serial ktory nawet skonczyl juz ogladac a jest go kilak sezonow to prosze wpisywac, wiadomo ze seriale to nie sa niekonczace sie zasoby wiec jak skocnze ogladac bierzace to na pewno zaczne nowe, a ze teraz wszystko bedzie wychodzic co pare dni to chetnie wkrece sie w jakis serial ktorego bede mogl miec juz calego na kompie.
No i to by bylo chyba na tyle. zachecam do swoich "typow" . pozdro
aa zapomnialem dodac ze zgralem od kolegi 2 sezony serialu "how i meet your mother" czy cos takiego, polecal mi wiec na pewno obejze, jak ktos ogladac prosze o wypowiedz
Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2009-09-13 22:56:39