Autor |
"Jakie jest wasze zdanie na ten temat?" |
|
krzychulbn
|
|
o K**wa "Miliony czystych Amerykanów" tak tak... I jeszcze jedno tabletka po nie zabija poczętego już dziecka. Poza tym trzeba podejść do problemu od 2 stron. Chyba lepiej żeby te tabletki były bardziej dostępne w Polsce(choćby i niszczyły płód), (a wiem że jest z nimi dość ciężko, albo po prostu lekarz nie chce przepisać, albo nie ma ich w aptekach, nie mówiąc już o trudności dostania się do samego ginekologa) niż znajdować noworodki na śmietnikach. A wstrzemięźliwość w XXI wieku nie ma szans.
I jak zauważył kempa15 ten prezent na noc poślubną byłby zapewne nieudany, bo tak już jest. A co to tej czystości to sprawa jest prosta. Po prostu decydujecie się na współżycie gdy coś do siebie czujecie, kochacie się nawzajem, a nie za pierwszą/pierwszym lepszym żeby tylko kogoś zaliczyć. A wiele par nie decyduje się na ślub tylko z powodu braku pieniędzy, a kochają się. A przecież sex w związkach jest bardzo ważny dzięki niemu pary zbliżają się nie tylko fizycznie ale i duchowo, budują zaufanie do siebie nawzajem itp... Dlatego uważam, że takie podejście do tego tematu jak w tym artykule to totalny archaiczny absurd!!!
A swoją drogą Marcus83 skąd znasz takie "interesujące artykuły"
|
speedi2
|
|
Po drugie odkryliśmy wiele "zastępczych" form czułości, odkrywaliśmy, co może nam sprawiać przyjemność - po prostu poznaliśmy się lepiej. anal, oral? |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
"Mnie to nie przeszkadza
Każdy niech robi co chce i co lubi"
wiesz Andro...
kierując się tą zasadą mieliśmy II wojne swiatową, bo kurduplasty świr robił co chciał i to co lubił
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
emceha
|
|
Oni mają hopla na punkcie seksu po prostu.
Zmieniony przez - emceha w dniu 2007-12-20 16:58:42
|
Andromedaa
|
|
VLAD.IV, dobrze wiesz, że nie to miałam na myśli.
Chodziło mi o sprawy seksu lub jego braku do jakiegoś tam czasu/okresu/wydarzenia w życiu
Jak ktoś lubi SM to prosze bardzo. |
Ekspert -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
dobrze wiem, ale mimo to Cie zaczepiam
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |