Autor |
"Jakie jest wasze zdanie na ten temat?" |
|
VLAD.IV
|
|
przepraszam
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Kadu xD
|
|
siema vlad zgadnij kto to?
a co do tematu to nie mam zdania bo nawet nie wiem jaki jest hehe |
 |
|
|
torben008
|
|
JA SIE Z TYM NIE ZGADZAM. MY POLACY ZYJEMY W POPIEPRZONYM KRAJU.
OD KIEDY PAMIETAM ZAWSZE DZIEWCZYNY W MOJEJ SZKOLE WIECJEJ PILY I PALILY OD FACETÓW, CHODZIŁY NA KACU PIŁY SPIRYTUS Z WODA, JARALY ZIOŁO. JAK WIADOMO TO JEST BARZDO SZKODLIWE, LECZKIEDY CHODZIŁO O SEKS KARZDA Z NICH ZARZEKALA SIE ZE ZROBI TO PO 18, SEKS JEST ZDROWY I BARDZO PRZYJEMNY.
ONE BYLY NAJLEPSZYM PRZYKLADEM JAK MY DAJEMY SIE PODDAC PROPAGANDZIE KOSCIOŁA, RYDZYKA MOCHERÓW ZE SEKS TO STRASZNA ZECZI I GRZECH.
ZDROWEGO SEKSU NAM SIE KATEGORZYCZNIE ZABRANIA LECZ O ALKOCHOLU,ZIELE FAJKACH JAKOS WSZYSCY MILCZA.
|
 |
|
|
Agent220
|
|
Co to Kuva w ogóle czytasz ;-O Czy ty przypadkiem nie jestes od DJ.RYDZO?
Hehe nie jestem. Nie znam tego pana;p A link dostałem. Mam ciekawsze rzeczy do czytania ale ten tekst mnie rozwalił...
PS. Zapomniałem hasła i zrobiłem nowy profil... |
 |
|
|
Agent220
|
|
Wg mnie to jest takie pieprzenie. Czekają z tym do ślubu i co? Jak okaże się że laska lub koleś jest do d... to w imię wyższych wartości tak już zostanie?
Nie można nigdzie razem pojechać bo to grzech, kurde nawet za długo siedzieć wieczorem bo normalnie coś się może zacząć dziać. Toż to chore.
A mocherów to ja bym najchętniej na wycieczkę ze swoim mentorem Rydzykiem na Syberię wysłał;p |
 |
|
|
gastxxx
|
ole !
|
|
Nie wiem o co chodzi ale jak tak to olej suke
|
Agent220
|
|
|
|
Termitek
|
Little boy
|
|
|
|
wodór
|
|
[img186.imageshack.us/img186/9980/img5639ays4.jpg]
To chyba o tych samych amerykanach, nie mówie, że wszystko to ściema, ale trzeba zawsze zachować dystans do tego co się czyta.
 |
|
|
fjern
|
|
a później się okaże, że nie pasują do siebie pod względem seksualnym przez co stosunek sprawia ból i będą mieli niespodziankę |
Znawca -
 |
|