FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 32410 razy ¬

ROZRYWKA | Polityka
Janusz Palikot się kończy  
[powiadom znajomego]    
Autor "Janusz Palikot się kończy "   

ROMANZAWOD
 Wysłana - 10 luty 2013 09:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

No i stało się "Janusz Palikot się kończy" grzmią fora internetowe po całej sprawie z Wandą Pandą Nowicką. "Największy błazen" polskiej
sceny politycznej został okraszonym mianem przegranego a nawet wariata. Rzesze katolickich zagorzalców nie mogą opanować swojej radości. I teraz pytanie co o tym ma wszystkim myśleć polski ateista
człowiek który jest za legalizacją narkotyków i swobodą światopoglądową. Otóż jestem bardzo zadowolony bo rzeczywiście ten
Janek to polityczny oszołom ale jednego mu odmówić nie można że on zaczął coś w polskiej polityce coś czego nie da się zakończyć zawrócić pozamiatać po dywan jak by to chcieli talibowi katolicy.
Nie róbcie sobie złudnych nadziei że z końcem Palikota skończy się to wszystko co ten człowiek zaczął. Odejdzie błazen który swoją błazenadą wręcz hamował te wszystkie zmiany które powinny już dawno zajść a za którymi tak optował. Na jego miejsce pojawią się normalni
ogarnięci dużo bardziej niebezpieczni dla was ateiści którzy metodycznie was "wykończą" a i zalegalizują narkotyki a i może kołtuństwo się skończy a może i urzędasów wezmą w końcu za dupy ... ale się rozmarzyłem Pozdrowienia dla talibów i tych centrowych
"kochanych" Po wców.

Ludzie typują RomanZawodowiec wygrywa

INSOMNIA
 Wysłana - 10 luty 2013 09:30      [zgłoszenie naruszenia]

Legalizacja narkotyków to drugorzędna sprawa.

ROMANZAWOD
 Wysłana - 10 luty 2013 09:32      [zgłoszenie naruszenia]

nic mnie to nie obchodzi może być nawet czwartorzędna złe prawo się zmienia i tyle bez gatki i dyskusji.

a i proszę moda o skasowanie jednego z tematów

Zmieniony przez - ROMANZAWOD w dniu 2013-02-10 09:34:51

INSOMNIA
 Wysłana - 10 luty 2013 09:41      [zgłoszenie naruszenia]

To co ten człowiek zaczął, to co tak sobie chwalisz też wprowadza złe(oczywiście to jest względne) prawo. Np. postulują zupełnie bzdurne parytety.

ROMANZAWOD
 Wysłana - 10 luty 2013 09:46      [zgłoszenie naruszenia]

Oczywiście tak samo jak ten idiotyczny pomysł z państwowymi fabrykami który ostatecznie przekreślił go w moich oczach nie zrozum
mnie żle temat nie ma być gloryfikacją Palikota absolutnie nie żle mnie chyba zrozumiałeś.

mike73
 Wysłana - 10 luty 2013 09:59      [zgłoszenie naruszenia]

^ ktos to zrozumial?

INSOMNIA
 Wysłana - 10 luty 2013 10:02      [zgłoszenie naruszenia]

Ja zrozumiałem, ale przecinki musiałem sam sobie dodać

minner
SZPIEG
 Wysłana - 10 luty 2013 10:30      [zgłoszenie naruszenia]

Roman a co tak się śpieszysz, aż sobie kwasa legalnie zażyjesz ??

Nie rozumiem tej podniety narkotykami, marihuane owszem mogli by zalegalizować, ale co kokaine, heroinę też? Wy, obrońcy marihuany naprawdę jesteście od niej uzależnieni bo aż trzęsiecie się na słowo marihuana i legalizacja...

Poza tym od początku było wiadomo że Janusz P. jest na postronku Donalda T., praktycznie wszystkie ważniejsze głosowania jego marionetkowa partyjka głosowała tak jak Donek kazał.

Zmieniony przez - minner w dniu 2013-02-10 10:31:07

"Only the deads will see the end of war"
MODERATOR MILITARIÓW od 2007 :-)
INSOMNIA 2013

Ekspert -

ROMANZAWOD
 Wysłana - 10 luty 2013 10:38      [zgłoszenie naruszenia]

ja się spieszę ??? zresztą nie ściągaj tematu na sprawy narkotykowe bo nie o to w nim chodzi ja tylko o tym wspomniałem jako jeden z dobrych pomysłów pod który ten człowiek się podpiął. I daruj
sobie te uwagi na poziomie *****a o uzależnieniach obejdzie się jak nie ogarniasz meritum tematu to nie mieszaj.

niezdalem2
 Wysłana - 10 luty 2013 10:51      [zgłoszenie naruszenia]

Przeciez palikkot to najbardziej zaklamany i falszywiec jaki jest na swiecie.

ROMANZAWOD
 Wysłana - 10 luty 2013 10:53      [zgłoszenie naruszenia]

zakłamany i fałszywiec może i tak ale czy największy na świecie nie wiem... ale powtarzam nie o to chodzi w temacie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 17 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Janusz Palikot się kończy

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17