No i stało się "Janusz Palikot się kończy" grzmią fora internetowe po całej sprawie z Wandą Pandą Nowicką. "Największy błazen" polskiej
sceny politycznej został okraszonym mianem przegranego a nawet wariata. Rzesze katolickich zagorzalców nie mogą opanować swojej radości. I teraz pytanie co o tym ma wszystkim myśleć polski ateista
człowiek który jest za legalizacją narkotyków i swobodą światopoglądową. Otóż jestem bardzo zadowolony bo rzeczywiście ten
Janek to polityczny oszołom ale jednego mu odmówić nie można że on zaczął coś w polskiej polityce coś czego nie da się zakończyć zawrócić pozamiatać po dywan jak by to chcieli talibowi katolicy.
Nie róbcie sobie złudnych nadziei że z końcem Palikota skończy się to wszystko co ten człowiek zaczął. Odejdzie błazen który swoją błazenadą wręcz hamował te wszystkie zmiany które powinny już dawno zajść a za którymi tak optował. Na jego miejsce pojawią się normalni
ogarnięci dużo bardziej niebezpieczni dla was ateiści którzy metodycznie was "wykończą" a i zalegalizują narkotyki a i może kołtuństwo się skończy a może i urzędasów wezmą w końcu za dupy ... ale się rozmarzyłem Pozdrowienia dla talibów i tych centrowych
"kochanych" Po wców.
Nie rozumiem tej podniety narkotykami, marihuane owszem mogli by zalegalizować, ale co kokaine, heroinę też? Wy, obrońcy marihuany naprawdę jesteście od niej uzależnieni bo aż trzęsiecie się na słowo marihuana i legalizacja...
Poza tym od początku było wiadomo że Janusz P. jest na postronku Donalda T., praktycznie wszystkie ważniejsze głosowania jego marionetkowa partyjka głosowała tak jak Donek kazał.
Zmieniony przez - minner w dniu 2013-02-10 10:31:07
ja się spieszę ??? zresztą nie ściągaj tematu na sprawy narkotykowe bo nie o to w nim chodzi ja tylko o tym wspomniałem jako jeden z dobrych pomysłów pod który ten człowiek się podpiął. I daruj
sobie te uwagi na poziomie *****a o uzależnieniach obejdzie się jak nie ogarniasz meritum tematu to nie mieszaj.
Ludzie typują RomanZawodowiec wygrywa