by³em na takim jarmarku w Chorzowie,dobre grzane wino-zalecam.A tak na powa¿nie,to patrz±c na zdjêcia,faktycznie warto by³oby siê wybraæ na taki jarmark z prawdziwego zdarzenia,do Austrii czy Szwajcarii
bo ja wiem, ¼le mi siê kojarz± budy porozk³adane po rynkach - byle góvno opchn±æ, zarobiæ hajs i siê zwin±æ.
chocia¿ w zesz³ym roku w warszawie na starówce by³o ca³kiem ok, tylko ¿e pogodna do dvpy i chlapa straszna by³a
i nawet u mnie w olsztynie na wiosce, w po³owie grudnia robi± niez³y klimat. Rozstawiaj± o¶wietlenie na ca³ym starym mie¶cie, s± stoiska, tylko ¿e zawijaj± siê przed ¶wiêtami :/
cheetos, tak jest u nas. w cywilizowanej europie nie ma takiej wiochy.
bylem kiedys w braunschweigu na takim przed-jarmarku (bylem w polowie grudnia, najlepiej podobno tuz przed swietami i w czasie swiat)
pierwszy raz mialem okazje uczestniczyc w czyms takim. atmosfera, zyczliwosc ludzi, to wszystko co mozna bylo kupic zjesc wypic bije na leb wszystkie targi swiateczne jakie widzialem w tuskolandzie
Nic szczególnego jak dla mnie... moze dlatego ¿e nie jestem jakims wielkim entuzjast± ¶wiat i ten ca³y konsumpcjonistyczny przepych lekko mnie odrzuca.
Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2013-12-17 16:27:02