| Autor |
"Jazda na dwa fronty." |
|
|
cebulak
|
|
Wysłana - 22 luty 2010 13:25 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witajcie. Wielu z was pewnie się spotkało z takim czymś co kolokwialnie nazywa się jazda na dwa fronty. Czyli mówiąc prościej być w związku nie formalnym z więcej niż jedną osoba. Interesuje mnie to bo pewnie wielu z was miało z tym do czynienia, w większości pewnie mężczyźni ale napewno kobiety też. Jak radzićię sobie z tym faktem. Gdy np panna Y chce się z wami spotkać kiedy przebywaćie z panna X. Mój pewien znajomy tak się doigrał że pewnego razu dwie jego panny zrównały siły i w porozumieniu stanęły przeciwko jemu. To znaczy on umówił się z panna Y a przyszła panna X i było wielkie zdziwienie kiedy później przyszła panna z która był właściwie umówiony. Czy ktoś z was używał życia w podwójny sposób? Jak przykład który podałem? Jak z tym sobie radziliscię w takich i innych sytuacjach? Na dłuższą metę to jest niezbyt wygodne ale gdy mieszka się i pracuje albo uczy w innym mieście zdala od rodzinnego miasta to jeszcze ujdzie hehe oczywiście nikogo do tego nie namawiam ani też nie pochwalam tego.
 |
|
|
|
Owl7
|
|
Ojjj zdarzało się i czasami trzeba było się nieźle tłumaczyć jak np. napisałem esa do jednej laski a omyłkowo wysłałem do drugiej.
Ale żadnych grubszych akcji nie miałem i jak kręciłem z dwoma to po niedługim czasie jedną odrzucałem i był spokój. |
 |
|
|
|
onczylija
|
|
witam. wiec mialem bardzo podobnie jak twoj kolega. dwie dziewczyny w tym samym czasie, nie wiem jak to sie stalo ze sie o sobie dowiedzialy (wtedy wydawalo mi sie to niemozliwe). tez sie zmowily i dorwaly mnie przed blokiem troszke pokrzyczaly troszke dostalem po twarzy.... ogolnie nie polecam, nie namawiam i nie pochwalam. pzdr
|
|
Miareczka
|
|
katechetka
|
|
|
|
|
Siwek_wp2
|
|
drugie miejsce sie przegrywa .. a to nei jest miłe
|
|
|
supernally
|
|
Dłużej niż dwa miesiące nie udało mi się takie coś pociągnąc ;p Ale to było za czasów naście. Nie napisze co sobie o mnie "chłopcy" pomyśleli. I od tego czasu nigdy więcej .
|
|
MoonSp
|
|
EQUILIBRIUM
|
|
Jeden, a porządnie. Na 2 fronty to nawet Hitler nie dał rady
Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2010-02-22 14:00:45
 |
|
|
|
Asperger
|
|
nie wiem czemu (no dobra wiem ;) ) częściej jest to spotykane u dziewuch. Wynika to z ich małpiej natury.
Osobiście? miałem wiele okazji, ale jakoś nigdy nie skorzystałem. Jak już to zawsze spotykałem się na stopie czysto koleżeńskiej i nie było problemu. |
Znawca -
 |
|
|
|
Tex31
|
|
Oglądnij "Och Karol", hehe Twój znajomy pewnie skonczył podobnie, a na serio, to na dłuższa mete chyba tak sie nie da, duzo łatwiej jechac na dwa fronty, mając żone i kochankę.
|
|
|
onczylija
|
|
dwa sumienia wada genetyczna polowy (jak nie wiecej) spoleczenstwa
|
|
fraggy1
|
|
duzo łatwiej jechac na dwa fronty, mając żone i kochankę.
Niby łatwiej,ale konsekwencje gorsze