FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1216 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | MIŁOŚĆ
Jazda na dwa fronty. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jazda na dwa fronty."   

cebulak
 Wysłana - 22 luty 2010 13:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witajcie. Wielu z was pewnie się spotkało z takim czymś co kolokwialnie nazywa się jazda na dwa fronty. Czyli mówiąc prościej być w związku nie formalnym z więcej niż jedną osoba. Interesuje mnie to bo pewnie wielu z was miało z tym do czynienia, w większości pewnie mężczyźni ale napewno kobiety też. Jak radzićię sobie z tym faktem. Gdy np panna Y chce się z wami spotkać kiedy przebywaćie z panna X. Mój pewien znajomy tak się doigrał że pewnego razu dwie jego panny zrównały siły i w porozumieniu stanęły przeciwko jemu. To znaczy on umówił się z panna Y a przyszła panna X i było wielkie zdziwienie kiedy później przyszła panna z która był właściwie umówiony. Czy ktoś z was używał życia w podwójny sposób? Jak przykład który podałem? Jak z tym sobie radziliscię w takich i innych sytuacjach? Na dłuższą metę to jest niezbyt wygodne ale gdy mieszka się i pracuje albo uczy w innym mieście zdala od rodzinnego miasta to jeszcze ujdzie hehe oczywiście nikogo do tego nie namawiam ani też nie pochwalam tego.

GOŁA BABA [+18] -> [http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA]

Owl7
 Wysłana - 22 luty 2010 13:35      [zgłoszenie naruszenia]

Ojjj zdarzało się i czasami trzeba było się nieźle tłumaczyć jak np. napisałem esa do jednej laski a omyłkowo wysłałem do drugiej.
Ale żadnych grubszych akcji nie miałem i jak kręciłem z dwoma to po niedługim czasie jedną odrzucałem i był spokój.

onczylija
 Wysłana - 22 luty 2010 13:36      [zgłoszenie naruszenia]

witam. wiec mialem bardzo podobnie jak twoj kolega. dwie dziewczyny w tym samym czasie, nie wiem jak to sie stalo ze sie o sobie dowiedzialy (wtedy wydawalo mi sie to niemozliwe). tez sie zmowily i dorwaly mnie przed blokiem troszke pokrzyczaly troszke dostalem po twarzy.... ogolnie nie polecam, nie namawiam i nie pochwalam. pzdr

P K U

Miareczka
katechetka
 Wysłana - 22 luty 2010 13:40      [zgłoszenie naruszenia]

Ja się kiedyś dowiedziałam ,że byłam ta druga
Ale cala patologie polegała na tym ,że numer jeden wiedział o mnie bo jej mój były o mnie opowiadał

stateczna żona swojego męża%-)

Ekspert -

Siwek_wp2
 Wysłana - 22 luty 2010 13:41      [zgłoszenie naruszenia]

drugie miejsce sie przegrywa .. a to nei jest miłe

...widze niebo, nie mysle...

Znawca -

supernally
 Wysłana - 22 luty 2010 13:43      [zgłoszenie naruszenia]

Dłużej niż dwa miesiące nie udało mi się takie coś pociągnąc ;p Ale to było za czasów naście. Nie napisze co sobie o mnie "chłopcy" pomyśleli. I od tego czasu nigdy więcej .

Bo powodzenie u mężczyzn ma ta, ktora umi się bez nich obejść.

MoonSp
EQUILIBRIUM
 Wysłana - 22 luty 2010 13:59      [zgłoszenie naruszenia]

Jeden, a porządnie. Na 2 fronty to nawet Hitler nie dał rady

Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2010-02-22 14:00:45

"Atak kosmitów to nic w porównaniu z atakiem głupoty"
Moon

Ekspert -

Asperger
 Wysłana - 22 luty 2010 14:44      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czemu (no dobra wiem ;) ) częściej jest to spotykane u dziewuch. Wynika to z ich małpiej natury.

Osobiście? miałem wiele okazji, ale jakoś nigdy nie skorzystałem. Jak już to zawsze spotykałem się na stopie czysto koleżeńskiej i nie było problemu.

Znawca -

Tex31
 Wysłana - 22 luty 2010 15:36      [zgłoszenie naruszenia]

Oglądnij "Och Karol", hehe Twój znajomy pewnie skonczył podobnie, a na serio, to na dłuższa mete chyba tak sie nie da, duzo łatwiej jechac na dwa fronty, mając żone i kochankę.

Jeszcze mi tu niegrzeczny żółwik potrzebny

Znawca -

onczylija
 Wysłana - 22 luty 2010 15:42      [zgłoszenie naruszenia]

dwa sumienia wada genetyczna polowy (jak nie wiecej) spoleczenstwa

P K U

fraggy1
 Wysłana - 22 luty 2010 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

duzo łatwiej jechac na dwa fronty, mając żone i kochankę.
Niby łatwiej,ale konsekwencje gorsze

Can't force trust.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jazda na dwa fronty.

Strony: 1 2 3

Warto przeczytać: Dla wytrwałych - niezłe gó.wno i finał. | czy to nie przesada?? pomóżcie | problem. wstydliwy chłopak. | Sam nie wiem o co mi chodzi | Dostaję ku*wicy | Prezent dla dziewczyny na Gwiazdkę | odejsc czy nie ? | Jak to powiedzieć, jak to zrobić?? | http://current.com/items/89199963_sexy-girls-have-it-easy.htm | Miłość - ale inna | Dziewczyne na studniowke | przyjaciel- miłość | średnie vs wyższe dla kobiet | Akonia idzie do miasta | dziwny świat | znowu problem natury kobiecej ;p

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL