Witam pany matka poszukuje jakiego¶ wygodnego, niezawodnego, w miarê m³odego sprzêtu, który nie bêdzie siê ba³ wpa¶æ do rzeki, w b³oto, kamienista drogê o prawie k±cie prostym nachy³u- tak¿e pseudo zabawki 4x4 nie s± w temacie.
Generalnie z mojego punktu widzenia istnieje tylko jeden wóz, który spe³nia wymagania- Toyota Land Cruiser. Ale pos³ucham co macie w tym temacie do powiedzenia.
Wys³ana - 29 sierpieñ 2016 15:08 Usuniêta przez pafiel_007 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
skuhwysy, willisa polecil.... mi mowe odbiera, niewiem jak wam :D
trol przchvj, panowie, mamy to ewenement na skale swiatowego internetu, pra-trol, legenda, olimp trolingu. jego konsekwencja nie imponuje, ona szokuje! wywraca mozg, przestawia swiatopoglad na pewne niespotykane przypadki ludzkiego istnienia!
Zmieniony przez - mxs w dniu 2016-08-29 16:50:01
Thomy20
Wys³ana - 29 sierpieñ 2016 18:14 Usuniêta przez pafiel_007 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Wrangler ma tyle wspolnego z wypasem co moja byla fiesta 1.1 z autem sportowym. Wrangler jest tak uciazliwym autem w jezdzie na codzien ze trzeba byc masiochista zeby uzywac go codziennie