Autor |
"Jestê Holendrê czyli Audi A3 1.6 na ¿ó³tych blachach " |
|
INSOMNIA
|
|
tu by³ bud¿et chyba 10k, to co mia³ se pande kupiæ?
Zmieniony przez - q2w w dniu 2016-01-27 22:03:48 |
 |
|
|
Thomy20
|
|
tu by³ bud¿et chyba 10k, to co mia³ se pande kupiæ?
Przecie¿ je¼dziæ fiatem to wstyd a tu ma A³di
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Thomy20
|
|
Fiat mo¿e byæ w idealnym stanie z niskim przebiegiem ale i tak lepiej jest je¼dziæ Audi nawet je¶li auto nadaje siê na szrot
|
INSOMNIA
|
|
ale mo¿e autor nie chcia³ mieæ szkody ca³kowitej po wjechaniu w krawê¿nik pod hipermarketem,wiêc nie wzi±³ pandy |
 |
|
|
Loya
|
|
Thomy to po chvj my¶lisz o e46 jak mo¿esz sobie kupiæ ¶wie¿utkiego niezajechanego Aveo od dziadziusia? |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Ja broñ Bo¿e, nie oceniam bud¿etu itp. Oszczêdno¶æ na +.
No ale co mam napisaæ odno¶nie audicy..
Rozumiem, ¿e za 10k chvja mo¿na kupiæ ale mo¿e co¶ m³odszego, niekoniecznie niemieckiego?
|
Trique
|
|
dr Vitamin
A wiêc tak, kolor to mi ko³o wacka lata byle by nie by³ naprawdê pedalski,ten jest zno¶ny a nie jest to bud¿et przy której mogê wybrzydzaæ na kolor auta czy tapicerki.
Stary zwyk³y rzêch z czê¶ciami tanimi bez dwumasów,wtrysków, twinportów czy innych pierdo³ które lubi± siê waliæ i kosztowaæ. Co do silnika kusi³o mnie do koñca 1.8T ale nie widzia³em ¿adnej A3 w stanie który nadawa³ by siê do kupienia na d³u¿ej ni¿ przejazd do Polski, korektê licznika i sprzeda¿.
Dorad¼ mi wiêc co mog³em kupiæ do 10 tys, co po roku sprzedam z niewielk± strat± i czym siê bêdzie w miarê przyjemnie je¼dziæ. Pamiêtaj,¿e chodzi o ma³e auto
Thomy20, na pandê nawet nie patrzy³em, jakie¶ corsy i tego podobne auta maj± silniki 1.0-1.4 a to ju¿ w ogóle nie je¼dzi. Do tego porównanie "starego" Audi z Panda mija siê z celem. Zarówno je¶li chodzi o komfort jazdy, jak i wyposa¿enie i wykonanie. ¦miga³em przez jakie¶ 2 tygodnie hyundaiem i10 (2012r. 30tys przebiegu), skrzypia³o to na potêgê,fotele twarde jak w starych poci±gach, na zakrêtach chwieje na lewo i prawo. Tak¿e jak lubisz to spoko, ja podziêkuje. Przypomnij mi jeszcze,jaki ma rocznik i przebieg Twoja astra i jak chvjowa musi byæ skoro bierzesz do niej tarcze za szrotu
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Jak±¶ Astrê, 407, Saab 9-3, Focus, C2, Mondeo, Vectra?
|
INSOMNIA
|
|
Lol
Pisze male a Ty mu mondeo, 407 i vectre  |
 |
|