Autor |
"Jestę Holendrę czyli Audi A3 1.6 na żółtych blachach " |
|
INSOMNIA
|
|
Nie ten budżet na saaba,407 i vectrę(c)
a z pozostałych też bym wolał te audi,w Polsce sprzeda je od ręki młodym gniewnym |
 |
|
|
Trique
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Nie ma sensownych, bo wypisal zupelnie cos innego |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Masz jakieś sensowne propozycje aut które mogą konkurować z A3 i które spełniają moje oczekiwania czyli mała benzyna w miarę wyposażona (prócz Golfa IV i Leona 1 bo to to samo tylko w inne budzie) ?
czemu nie c2/207?
|
Trique
|
|
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale 207 produkują od 2006r i za 10-12tys jej nie kupisz.
O C2 już pisałem, klasa niższa niż A3, więc mniejsze, węższe, jakość wykonania gorsza. Nie wiem jak może stanowić konkurencję dla A3.
Masz jakieś normalne auto w tym samym segmencie które da się w tej cenie kupić czy rzucasz na lewo i prawo bo a nuż trafisz? Dr Vitamin żeby było jasne, nie hejtuje Cię ale auta które polecasz całkowicie nie trafiają w wymagania. Jak nie lochy typu vectra, mondeo czy 407 (których się w tej cenie w dobrym stanie nie kupi) to rzucasz 207 która wymogi spełnia ale jest za droga (produkcja od 2006r) lub autem którym podróż do Polski była by którą katorgą (C2) i do tego pod względami wymienionymi w akapicie wyżej do A3 startu nie ma.
I tak szczerze, wolalbys Citroën'a C2 niż Audi A3?
Zmieniony przez - Trique w dniu 2016-01-28 22:42:35
|
|
smutasny
|
|
skoda fabia 1.4 16V laurin&klement |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
I tak szczerze, wolalbys Citroën'a C2 niż Audi A3?
Szczerze? Byłem użytkownikiem/właścicielem a3 8p i c2. W konfiguracji vts c2 to naprawdę fajne autko na miasto. Po 8P zakochałem się w prowadzeniu tego samochodu.
Szczerze? Wolałbym C2, niż ten kiblowy dziadkowóz na gazie. Nie jest to s3, czy coś, więc nie ma nad czym się spuszczać. Ot, stara kolamburyna.
|
Trique
|
|
Jasne, że nie ma się nad czym spuszcza spuszczać bo to auto do 10tys więc nie wiem czego oczekujesz jeśli nie zwykłego auta. Problem w tym, że C2 z podobnym wyposażeniem i silnikiem będzie rok-dwa młodszy. Rozumiem więc, że C2 1.6 z 2004 już nie będzie starym dziadkowozem i kolumbryną tylko autem dużo lepszym? Bo tak wynika z Twoich wypowiedzi.
Myślałem, że pokażesz mi auto młodsze, lepsze i w podobnej cenie a póki co jedyne co podałeś to auto mniejsze, w niższym segmencie i w tym przedziale cenowym maksymalnie 2 lata młodszym. Ciekaw tylko jestem co za rok bardziej straci na wartości i które łatwiej będzie ewentualnie sprzedać.
|
|
Giddens
|
|
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale 207 produkują od 2006r i za 10-12tys jej nie kupisz.
kupisz bardzo smialo do 11k nawet dizla ( z benzyna pewnie taniej) nie ulep, nie rozsypujacy sie i w stanie bdb
|
|
Thomy20
|
|
Thomy to po chvj myślisz o e46 jak możesz sobie kupić świeżutkiego niezajechanego Aveo od dziadziusia?
Chcę budzić podziw sąsiadów, szacunek w mieście, uznanie znajomych i zamknąć japy użytkownikom forum insomnia że jeżdżę Astrą z silnikiem 1.6