Autor |
"Jest ze mna zle" |
|
Uriel
|
|
No ja tak się zastanawiam co na przykład. Można mecz obejrzeć, prześledzić Frankfurter Allgemeine lub bądź co bądź porozmawiać z partnerką.
|
|
jidan
|
|
Dodam jeszcze tylko, żebyście mieli lepszy obraz sytuacji... Pominąłem być może, dość istotny fakt
Otóż byliśmy umówieni u mnie o godz. 17.00, miał też wtedy być nasz wspólny znajomy który wyjeżdza niebawem na dość długo więc takie jakby pożegnanie..
A ona zamiast o 17 przyjechała przed 15.30, od razu po szkole, bo sobie wyliczyła że jej się nie opłaca iść do domu tylko lepiej będzie bezpośrednio..
Jak jej mówiłem czemu ogląda u mnie telenowele to powiedziała że normalnie by w domu ją oglądała tylko że wtedy przyszła by pół godziny później a tak to oglądnie ją u mnie i będziemy mieć jeszcze pół godziny dla siebie... |
 |
|
|
Uriel
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Uriel
|
|
|
|
jidan
|
|
|
|
VLAD.IV
|
|
strasznie romantycznie to spotkanie zaczyna sie objawiac...
trzeba bylo jej dac mydlo, szczote i powiedziec "jestem tu za 15 minut - masz byc czysta, gotowa i masz lezec juz z rozlozonymi nogami" i isc na jedno piwko...
a serio - spytaj ją ocb
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Eska
|
|
|
|
rafee
|
|
Prezes85: Nie, nie koniecznie dlatego. Glownym powodem jest jej brak szacunku do chlopaka. W ogole nic sama nie robi, zeby bylo interesujaco. Wpada obejrzy serial i idzie do domu. Do tego nie myje sie, zeby sie do niej nie dobieral - jakie to infantylne !
Rutyna ? No to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby wziela sprawy w swoje rece i pokazala chlopakowi czego od niego oczekuje. No i te wenezuelskie seriale, ktore odmozdzaja. Pozniej po 10.000 odcinkow dziewczyna zaczyna sie zachowywac zupelnie jak bohaterki z tych durnych filmow. Podlapuja od badziewnych wzorcow i nie dosc, ze przed telewizorem wenezuela to jeszcze ****a w zyciu prywatnym tez masz czeski film
|