Autor |
"Jest ze mna zle" |
|
jidan
|
|
Wysłana - 6 grudzień 2005 19:06 | zgłoś naruszenie regulaminu
Hmm.. Ostatnio wydaje mi się że jestem poprostu ******lnięty... No np. dzisiaj... Znów s******liłem akcje po całości! Laska przyszła do mnie bo byliśmy umówieni, no i sobie tak siedzimy w pokoju - ona ogląda jakąś ******lniętą telenowele bo się uparła że musi...
No i zaczyna mi powoli odpierdalać.. że przychodzi tutaj oglądać jakąś telenowele albo spać... bo tak się składa że miałem wolny kwadrat akurat przez tą godzinke ile trwała ta telenowela ******lona ..
No i ja urażony że wolała oglądać telenowele zamiast spożytkować ten czas jakoś inaczej, zaczynam kipieć w środku, ogarnia mnie jakaś - nie wiem - frustracja?? W każdym bądz razie dostaje białej gorączkii zaczynam mówić rzeczy których później bardzo żałuje i ogólnie zachowuje się jak po***any...
Nie wiem czy ktoś z was ma może coś podobnego czy to tylko ja jakiś ******lnięty?
Piszcie co sądzicie..........
P.S. aha.. tekst pisany na świerzo.. po ostrej awanturze (laska poszła do domu obrażona - mało powiedziane) zdążyłem już zadzwonić i przeprosić..
| |
|
 |
|
|
matyldaprj
|
|
Oj przesadziłeś...
Ale faceci już tak mają,myślą ttylko o przyjemnościach!Nie jesteś odosobnionym pezypadkiem napewno,ale postarj się nie ranić tylko sznowac uczucia swojej kobietki.
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
IMO 5to ty za***ales ! bo powinienes sie od początku laska zajac i dac do zrozumienia ze cehsz co innego robic niz oglądac tv, a nie ze po jakims czasie tobie w glowie sie cos uronilo ze cie wzielo na kochanie, i ona ma zucic wszystko( nawet telenowele ) bo Ci sie zachcialo sciskania ! pozatym ona nie czyta w twojich myslach wiec niemogla wiedziec ze Cis ie akurat na amory wzielo :D
nastepnym razrem bedzi inny i zacznij wszytko od momentu gdy ją zobaczysz, mile przytulania,mile slowka itp i napewno tej godziny niezmarnujecie na ogladanie tv lub na klutnie !
Ekspert -
 |
|
|
prezes85
|
|
|
|
jidan
|
|
****a nie widze odpowiedzi wogóle!!! |
 |
|
|
cooqłka
|
|
Sprecyzuj trochę swoją wypowiedź bo niewiele z niej wynika - rozumiem, że na świeżo, ale ochłoń i napisz co takiego pojetentego w Twoim zachowaniu było. No co, zacząłeś w nią rzucać szklankami i talerzami? Czy po prostu się oburzyłeś i strzeliłeś focha?
Znawca -
 |
|
|
faramka
|
|
|
|
jidan
|
|
|
|
jidan
|
|
" Sprecyzuj trochę swoją wypowiedź bo niewiele z niej wynika - rozumiem, że na świeżo, ale ochłoń i napisz co takiego pojetentego w Twoim zachowaniu było. No co, zacząłeś w nią rzucać szklankami i talerzami? Czy po prostu się oburzyłeś i strzeliłeś focha? "
Co zrobiłem? ehh.. no nawrzucałem jej od rzeczy a na koniec powiedziałem że już nie jesteśmy razem |
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
Ona: Wogóle dzisiaj na WFie ćwiczyłam i nie myłam się po tym a i wogóle zmęczona jestem ble ble ble...
hehe ale kientka.. ona się chyba boi żebyś się do niej dobierał, ale już po prostu jej nie pociągasz
Ekspert -
 |
|
|
jidan
|
| Wysłana - 6 grudzień 2005 19:29 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|