FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 906 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Miłość
Jestem w kropce - prośba o opinie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jestem w kropce - prośba o opinie"   
 
Grzechu_86
 Wysłana - 8 listopad 2016 11:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich,

Krótki opis. Znamy się z pewną laską kilka lat (wspólne imprezy, zawsze się miło gadało). Była narzeczoną mojego kolegi, więc trzymałem dystans - choć dawała znaki, że ma ochotę na więcej. Na początku roku zerwała zaręczyny i przez ten czas widzieliśmy się kilka razy (nic wielkiego, ale zawsze było miło).

Na wakacje pojechaliśmy razem i poszło: sex, pocałunki etc. - żadnych deklaracji, co będzie to będzie. Po powrocie nieustannie na telefonie, sms spotkania 2-3 razy w tygodniu. No moc! Mnie zaczęło zależeć i kiedy zaczęło się robić poważniej... ona to skończyła - twierdząc, że dalej myśli o byłym (choć wcześniej zapewniała, że to skończone) i by wrócić do koleżeńskich relacji. Tutaj muszę wspomnieć o tym, że oboje pochodzimy z nieciekawych domów (ja flagowy przykład DDA , ona osobowość borderline ). To sobie wyjaśniliśmy na samym początku, że może być ciężko z uwagi na charakter - z resztą obydwoje się leczymy i staramy zmienić.

Nie chciałem takiego zakończenia no ale co zrobić. Od tego czasu absolutna cisza z mojej strony i zero kontaktu - ostatnia rzecz, którą chce być to jej przyjacielem i tego się trzymam. Poznałem dwie laski od tamtej pory i skupiłem się na swoich rzeczach. Myślę, że pogodziłem się z końcem - choć nie było łatwo. Aż do ostatniego weekendu...

Napisała mi wiadomość, że udało się jej wszystko pozamykać i jest gotowa iść dalej i bym się z nią spotkał- na moją wcześniejszą prośbę miała do mnie w ogóle nie pisać. Nic nie inicjowałem. I tu mam problem, bo nie wiem jak to interpretować.

Czy ona chce czegoś więcej lub spróbować ponownie, czy raczej koleżeńsko, bo byliśmy przyjaciółmi? Pytam, bo to jest niesamowita kobieta i nigdy w życiu nie czułem do nikogo nic podobnego co do niej. I czy w ogóle takie charaktery mogą się dogadać?

Jak znajdziecie chwile, dajcie znać, co myślicie na ten temat.



______________________________
 
Nie proś, nie melduj, nie awanturuj się, nie ukorz, nie płaszcz, nie pełzaj.

 
arch1ebald
 Wysłana - 8 listopad 2016 12:32      [zgłoszenie naruszenia]

chce się spotkać, to się spotkaj

kobiety nie są aż tak enigmatyczne, jak ci się zdaje
_______________________________
 
"ZNAM PARU CO NAZWALIBY SNOBA SKURVVYSYNEM, A SAMI NON-STOP ZAPJERDOL, ZMARSZCZENI JAK RODZYNEK."

Ekspert -
 
shineonyou
 Wysłana - 8 listopad 2016 14:24      [zgłoszenie naruszenia]

Sry ale już po pierwszym zdaniu mi się odechcialo czytac.
Czy myślisz ze ta kobieta jest warta zachodu?
Jest w narzeczeństwie i daje ci znaki?
Co za sucz jakąś niewierna
Robiła narzeczonego w balona
Ciebie tez bedzie
_______________________________
 
m,,m

 
Vayo
 Wysłana - 8 listopad 2016 14:33      [zgłoszenie naruszenia]

j.w.
ale już pomijając to,no to fajny z ciebie kolega sam sobie nie potrafisz ogarnąć jakiejś dziewczyny,że idziesz na łatwizne i bierzesz byłą laskę znajomego?
ja to chyba w tych sprawach dalej żyję w starym świecie z jakimiś zasadami

Zmieniony przez - Vayo w dniu 2016-11-08 14:33:28

 
arch1ebald
 Wysłana - 8 listopad 2016 15:03      [zgłoszenie naruszenia]

stara prawda 1

suka nie da, pies nie weźmie

stara prawda 2

tylko polacy chcą być bardziej święci od papieża

ja to chyba w tych sprawach dalej żyję w starym świecie z jakimiś zasadami

gniję przepotężnie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
_______________________________
 
"ZNAM PARU CO NAZWALIBY SNOBA SKURVVYSYNEM, A SAMI NON-STOP ZAPJERDOL, ZMARSZCZENI JAK RODZYNEK."

Ekspert -
 
Vayo
 Wysłana - 8 listopad 2016 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

a co to kórwa,niedzielny kącik powiedzonek?
tak jak pisałem,póki co PL to jeszcze nie Syberia,żeby prowadzić zapisy w kolejce do jedynej dostępnej loszki w okolicy

Zmieniony przez - Vayo w dniu 2016-11-08 15:33:51

 
Thad
 Wysłana - 8 listopad 2016 16:26      [zgłoszenie naruszenia]

yebnal to yebnal nie ma co drazyc tematu..
spotkaj sie, zoabcz co ma do powiedzenia i tyle..
a skoro innego robila w chvja to i ciebie moze zrobic, no ale..
TAKIE ONE SA
TAKIE SA ONE
_______________________________
 
Masz dążyć do efektu, gdzie twój wygląd rozpierdala.
Gdy się pojawiasz, atmosfera ma gęstnieć.
Laski mają szeptać "co to za gość?".
Masz ze swoim wyglądem być jak cios w ryj, a zarazem subtelny skalpel.

 
shineonyou
 Wysłana - 8 listopad 2016 16:42      [zgłoszenie naruszenia]

Niewszystkie. Ja jestę wyjątkiem

_______________________________
 
m,,m

 
shineonyou
 Wysłana - 8 listopad 2016 16:45      [zgłoszenie naruszenia]

Pozatym jestescie w te klocki ciut lepsi od nas

_______________________________
 
m,,m

 
arch1ebald
 Wysłana - 8 listopad 2016 20:33      [zgłoszenie naruszenia]

żaden kącik powiedzeń

po prostu mnie bawi twoja wyidealizowana wizja relacji damsko-męskich, powzięta z jakiegoś mitycznego, dawnego świata

swoją drogą

Czy ona chce czegoś więcej lub spróbować ponownie, czy raczej koleżeńsko, bo byliśmy przyjaciółmi?

wolisz pytać ludzi na forum, zamiast po prostu pójść się z nią spotkać i samemu ocenić sytuację? tutaj nikt czytać w myślach nie potrafi, nie pójdziesz - to się nie dowiesz (albo dowiesz, ale nie w taki sposób, w jaki byś chciał)

Zmieniony przez - arch1ebald w dniu 2016-11-08 20:34:34
_______________________________
 
"ZNAM PARU CO NAZWALIBY SNOBA SKURVVYSYNEM, A SAMI NON-STOP ZAPJERDOL, ZMARSZCZENI JAK RODZYNEK."

Ekspert -
 
q2w
 Wysłana - 8 listopad 2016 21:25      [zgłoszenie naruszenia]

Kebab to ty?
_______________________________
 
Z małej iskry wybuchnie wielki pożar,
odwieczny głos, który nigdy nie zginie.

Wolność lub śmierć!

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jestem w kropce - prośba o opinie

Strony: 1 2
 
Warto przeczytać: Udana miłość | Faceci co Was kręci? | Ciężka sprawa | jak uważacie ? ;) | Nie mogę znaleźć dziewczyny. | Co powiedziec byłej zeby zaszło jej w pięty :D | BRAKUJĄCY ELEMENT- Czy da sie dalej razem zyc? jak? Pomocy | I'm a little drunk and I need you now | Jak poznać że dziewczyna jest Tobą zainteresowana?? | Kopnąć w dupę czy jeszcze? | mad i jego skrzywienie %-) | Co robic? Spadówa czy cos dzialac? | czy ja znajde odpowiednia laske ? | Jak dalej to rozegrac ? | co sie ze mna dzieje :/ | problemy | masaż | WESELE | the crims | aisis | szczesio | donnie darko | scat | panasonic sa ak45 | hepar | szukam kobiety | palec w dupe | palec w pupe | pupcia | q2w | mazda | mazda 3 | polnyjohn | ile w bicu | Biznes

 
Polecamy: KSW | Motywatory

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2017 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0