FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 13155 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Jezu pomózcie!!! 
[powiadom znajomego]    
Autor "Jezu pomózcie!!!"   

nordic
 Wysłana - 22 maj 2008 22:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

czesc wszystkim!
Mam bardzo wazne puytanie bo trzy dni temu kochalem sie z kolezanka i ona robila mi "loda" . Kiedy robila ja wytrysnalem niespodziewanie w jej usta i ona polknela... Wiem ze to co pisze wydaje sie wam absurdalne i nieprawdziwe ale tak bylo . I po paru godzinach doszlem
do wniosku ze skoro dziecko odrzywai sie przez pempowine to pewnie jest polaczone jakos z zoladkiem kobiety a skoro jest to takie polaczenie to sie zastanawiam czy przez taka glupote ona moze jakos w ciaze zajsc...:/// Boje sie i panikuje dlateog tez pytam sie was moi przyjaciele o takie rzeczy bo mam dopiero 16 lat a nie kce jeszcze mmiec dzieciaka na wychowaniu bo chce skonczyc gimanzuj wkoncu potem liceum i isc na studia zeby potem isc do dobrej pracy . Strasznie sie boje i baDZCIE ludzie wyrozumiali dla mnie bo cale zycie przedemna . Jeszcze dodam ze na drugi dzien kazalem jej sie dokladnie przemysc w okolichac rozrodczych i zastanawiam sie czy to cos moze juz zmienilo . Potem szybko polecialem do znajomego aptekarza z osielda i powiedzialem w jakiej sytuacji stoje(ze chyba zaplodnilem dziewczyne) . Po dklugich prosbach i obecaniu mu przyniesienia recepty w najblizszym czasie udalo mi sie zakupic postanor . Szybko poszlem do mojej kolezanki i jej kazalem zazyc to jak najszybciej , ona wziela dwie tabletki na raz ale co najgorsze pozniej sie okazalo ze talbetki te sie bierze w odstepie 12 godzin od zazycia pierwszej . Jestem zalamany ... Jakiew moga byc skutki i co mozesz sie stac gdy postrinat nie zadziala? czekam na szybka odpowiedz bo sie martwie i od razu przepraszam z gory za swojego posta jezeli on kogos zdenerwowarl lub z irytowal...:((
Pozdrawiam Norbetr

nieuczciwy
 Wysłana - 22 maj 2008 23:01      [zgłoszenie naruszenia]

ty debilu mogłeś ja chociaż uprzedzić.

ignorant i esteta zarazem , zostana po mnie tylko długi w knajpach,

Znawca -

potargany
 Wysłana - 22 maj 2008 23:02      [zgłoszenie naruszenia]

hahaha
zbieraj ja wozek

moja żona (RENIKA) - [http://www.insomnia.pl/profilekat.asp?mode=display&id=73383]
moja szwagierka (IWONKA) - [http://www.insomnia.pl/profilekat.asp?mode=display&id=74925]

Znawca -

Angel...

jestes tak zesrany ze nie mam serca sobie jaj robic

nie, nie bedzie w ciazy

Ekspert -

mich4s

alee zaraz sie bedziee tu dzialo

kkurva wyprzedziliscie mnie

Zmieniony przez - mich4s w dniu 2008-05-22 23:03:11

nordic
 Wysłana - 22 maj 2008 23:03      [zgłoszenie naruszenia]

nie bedzie w ciazy??!! Napewno ??:/ nmo ja sie nie znam na tym a chce sie dowiedziec zeby w ostatecznosci zapobiedz dziecku

Angel...
 Wysłana - 22 maj 2008 23:04      [zgłoszenie naruszenia]

napewno

daj soga za powaznie podejscie do sprawy

Ekspert -

muniu666
 Wysłana - 22 maj 2008 23:05      [zgłoszenie naruszenia]

myslało sie ze zapłodnienie idzie z dołu a nie z gory

sex and rock;f

potargany
 Wysłana - 22 maj 2008 23:05      [zgłoszenie naruszenia]

a jak w pupe dasz - to zajdzie
pomysl czlowieku ?

Zmieniony przez - potargany w dniu 2008-05-22 23:05:55

moja żona (RENIKA) - [http://www.insomnia.pl/profilekat.asp?mode=display&id=73383]
moja szwagierka (IWONKA) - [http://www.insomnia.pl/profilekat.asp?mode=display&id=74925]

Znawca -

Salomo
 Wysłana - 22 maj 2008 23:06      [zgłoszenie naruszenia]

Marne

Nie bij żyda, żyd się przyda!. %-)

nordic
 Wysłana - 22 maj 2008 23:08      [zgłoszenie naruszenia]

juz sie robie spokojny ale moze kupie jej pare testow ciazowych jeszcze na wszelki wypadek ??? Zeby sobie porobila ?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 10 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Jezu pomózcie!!!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10