czesc wszystkim!
Mam bardzo wazne puytanie bo trzy dni temu kochalem sie z kolezanka i ona robila mi "loda" . Kiedy robila ja wytrysnalem niespodziewanie w jej usta i ona polknela... Wiem ze to co pisze wydaje sie wam absurdalne i nieprawdziwe ale tak bylo . I po paru godzinach doszlem
do wniosku ze skoro dziecko odrzywai sie przez pempowine to pewnie jest polaczone jakos z zoladkiem kobiety a skoro jest to takie polaczenie to sie zastanawiam czy przez taka glupote ona moze jakos w ciaze zajsc...:/// Boje sie i panikuje dlateog tez pytam sie was moi przyjaciele o takie rzeczy bo mam dopiero 16 lat a nie kce jeszcze mmiec dzieciaka na wychowaniu bo chce skonczyc gimanzuj wkoncu potem liceum i isc na studia zeby potem isc do dobrej pracy . Strasznie sie boje i baDZCIE ludzie wyrozumiali dla mnie bo cale zycie przedemna . Jeszcze dodam ze na drugi dzien kazalem jej sie dokladnie przemysc w okolichac rozrodczych i zastanawiam sie czy to cos moze juz zmienilo . Potem szybko polecialem do znajomego aptekarza z osielda i powiedzialem w jakiej sytuacji stoje(ze chyba zaplodnilem dziewczyne) . Po dklugich prosbach i obecaniu mu przyniesienia recepty w najblizszym czasie udalo mi sie zakupic postanor . Szybko poszlem do mojej kolezanki i jej kazalem zazyc to jak najszybciej , ona wziela dwie tabletki na raz ale co najgorsze pozniej sie okazalo ze talbetki te sie bierze w odstepie 12 godzin od zazycia pierwszej . Jestem zalamany ... Jakiew moga byc skutki i co mozesz sie stac gdy postrinat nie zadziala? czekam na szybka odpowiedz bo sie martwie i od razu przepraszam z gory za swojego posta jezeli on kogos zdenerwowarl lub z irytowal...:((
Pozdrawiam Norbetr