Autor |
"KKS Lech Poznań" |
|
Black Pete
|
|
No no niech się za bardzo nie spieszy z tym odejściem, tylko najpierw niech coś pokaże.
|
|
J-J
|
|
|
|
Wania81
|
|
gooool!!!!Rengifo
 |
|
|
J-J
|
|
no i 1:1 do przerwy. Nie spodziewałem się, bo Lech gra nieźle, dobry pressing, podoba mi się jak gra Henriquez, Murawski bardzo dobrze rozgrywa akcje, będzie gwiazdą ligi w tym sezonie.
Natomiast zupełnie brak wykończenia akcji
|
|
YodoNk
|
|
fajny dopiing tam maja, i stadion tez niezly..  |
 |
|
|
DiseQ
|
|
No i swietnie przynajmniej pokazalismy ze granie w kwalifikacjach do eliminacji jest nie dla nas.
|
Znawca -
 |
|
|
J-J
|
|
no więc dzisiaj dobry dzień Polskiego futbolu
Wielu zawodnikom należą się słowa uznania
Bandrowski jedna za***ista prostopadła piłka, dobrze w destrukcji, w ataku też kilka ładnych podań.
Obrona może i było kilka błędów ale ogólnie na plus, nie ***ali się jak byli w opałach tylko wybijali
Peszko kilka dobrych rajdów ale jego centry i strzały jednak słabe.
Murawski jak po kontuzji to kapitalny mecz
Stilić kilka razy pokazał przytomność umysłu, rozkręcał się chyba w Lechu będzie bo widzi grę
No i fajnie, że Reiss strzelił, cenię tego piłkarza bardzo za przywiązanie do barw klubowych
Lech rozegrał lepsze dużo spotkanie niż Legia ale straszny brak wykończenia akcji/ostatniego podania mimo 4 goli, jak wymieniał te kluby komentator taka skuteczność nie wystarczy
Komentator natomiast mimo mojego złego nastawienia przed meczem "kto to ****a jest ?" w ogóle mi nie przeszkadzał, nie pieprzył głupot, gdyby nie głos mógłby nieźle zaistnieć bo jednak głos w ogóle nie jest charakterystyczny
No i publiczność, ****a za***iście dobrze się oglądało mecz
Nadzieje na jutro, żeby los był łaskawy
|
|
Black Pete
|
|
|
|
Czorny90
|
|
Chociaż ostatnimi czasy mało mnie obchodzi to co się dzieje na boiskach - bardziej interesują mnie trybuny - to jednak dzisiaj mecz Lecha oglądało mi się bardzo przyjemnie (szczególnie drugą połowę). Gdyby nie problemy z wykańczaniem akcji to mielibyśmy może nawet dwucyfrowy wynik. Mam nadzieję że w następnej rundzie Kolejorz trafi na np Austrię Wiedeń i ją odprawi z równie sporym bagażem bramek.
Kibice Lecha pokazali że są w doskonałej formie (jak zwykle zresztą). Atmosfera w Poznaniu to coś co trzeba przeżyć osobiście. |
Ekspert -
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
i tak zawsze powinno się grać z europejskimi słabeuszami
Ekspert -
 |