Mamed Khalidov vs Brett Cooper
Mariusz Pudzianowski vs Paweł Nastula
Borys Mańkowski vs Dawid Zawada
Piotr Strus vs Jay Silva
Tomasz Narkun vs Goran Reljic
Mateusz Gamrot vs Łukasz Chlewicki
Artur Sowiński vs Vaso Bakocevic
karta wstępna
Karol Celiński vs Tomasz Kondraciuk
Robert Radomski vs Mateusz Piskorz
Zmieniony przez - WojTAS7 w dniu 2014-11-29 21:37:35
Dobre wieści z bułgarskiego frontu, gdzie odbyły się Mistrzostwa Europy ADCC. Można śmiało rzec, że Polacy mocno zaznaczyli swój udział w zawodach. Osiem złotych medali, cztery srebrne i jeden brąz, to rezultat tego co wywalczyli mężczyźni w poszczególnych kategoriach. Wyniki kobiet wciąż nie są dostępne.
Najważniejsze osiągnięcia dla fanów MMA, to oczywiście Mateusz Gamrot i Tomasz Narkun, którzy zdobyli najwyższe medale kolejno w kategorii 77 kg i 99 kg. Poza tym złota dla Zbigniewa Tyszki, Kornela Zapadki, Wojciecha Pająka, Eugeniusza Barańskiego, Łukasza Bilskiego i Roberta Kurowiaka. Srebra dla Oskara Piechoty, Mateusza Juskowiaka, Emila Waszaka, Jakuba Witkowskiego a brąz dla Kamila Umińskiego. Medalistom gratulujemy!
Mateusz Gamrot i Tomasz Narkun ze złotymi medalami na Mistrzostwach Europy ADCC
źródło: mmanews.pl
Gamer to jest taki prze-kot, że brak słów. Ja już nie mam najmniejszych wątpliwości co do tego, że i Chlewicki zostanie gładko pojechany. Lepiej dla niego by było jakby wypadł, bo w******* murowany się szykuje.
Gamer to dla mnie absolutnie najzdolniejszy polski zawodnik. Może widzę to zbyt różowo dla niego, ale w walce z Heldem (mimo mojej ogromnej sympatii do jego osoby) to on by tę walkę wygrał.
Siłowo Gamrot to tytan,ale technika Helda...no i siła fizyczna też coraz lepsza.Pamiętam,że już 5 lat do tyłu odklepał Mańkowskiego na jakiejś mniejszej gali w ciągu pierwszej minuty,a był przecież wtedy niepełnoletnim dzieciakiem.Na dzień dzisiejszy myśle,że poradziłby sobie i z Gamrotem i z Hallmanem.
Ja widziałbym to tak, że zapaśniczo Gamrot zdominowałby Helda, a Held nic z dołu nie byłby w stanie wyciągnąć.