FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7125 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
KSW 41 
[powiadom znajomego]    
Autor "KSW 41"   

hulio
 Wysłana - 30 październik 2017 22:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

23.12.2017 Będzie się działo! Tak wygląda zestawienie zawodników na dzień dzisiejszy:

Popek Monster - Tomasz Oświeciński
Borys Mańkowski - Dricus Du Plessis
Artur Sowiński - Rywal nieznany
Kleber Koike Erbst - Rywal nieznany

Było już nawet wstępne face to face Stracha i Popka

Zielakos
 Wysłana - 31 październik 2017 12:38      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.wiz1.net/schedule]

polecam te stronę jak będzie gala

Wyjebane tak mocno, że mnie nie możesz nie kochać

Pippo
 Wysłana - 2 listopad 2017 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

Spoglądam na walki z pierwszego postu i jakoś nie jestem mega zainteresowany. Kolejny cyrk z Popkiem, Borys dostał ogórka, a reszta nie zna nadal rywali...czyli nic nowego, KSW style...

Power wears out those who do not have it.

Hazard

Ekspert -

hulio
 Wysłana - 3 listopad 2017 07:27      [zgłoszenie naruszenia]

Nie wiem dlaczego piszesz o cyrku, skoro oni tam idą walczyć, a nie uprawiać sztuczki cyrkowe.

Dla mnie to jest niesamowite wydarzenie, ciekawe jak sobie poradzi Tomasz Oświeciński. Ma nawyki z judo, latami sprawdzał się w ulicznych walkach i wieku 44 lat wpada do klatki z Popkiem po treningu przez niecały rok? Dla mnie to odwaga, widać, że adrenalina go nie gasi, tylko odżywia, jest na prawdę mocny psychicznie.

Pippo
 Wysłana - 3 listopad 2017 19:08      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli KSW aspiruje do miana najlepszej federacji mieszanych sztuk walki w Europie (a tak się tytułują), to takie walki nie powinny mieć miejsca na ich galach. Dlatego nazywam to cyrkiem, bo wysokiego poziomu sportowego w walce Popka z aktorem być nie może.

Hazard

Ekspert -

MrPepa
 Wysłana - 4 listopad 2017 18:48      [zgłoszenie naruszenia]

Popek to jeszcze można zrozumieć. Ale ten marny aktorzyna? Swoją drogą on nie jest ani aktorem, ani kulturystą, ani judoką. Jest nikim.

hulio
 Wysłana - 5 listopad 2017 02:02      [zgłoszenie naruszenia]

On jest drapieżnikiem, a nie nikim. Robi to, na co ma ochotę, lubił się bić i adrenalinę to stał na różnych bramkach i lał po ryjach, został szefem ochrony w jakimś tam lokalu w Warszawie.
Trafiła mu się okazja to zagrał w filmach i zdobył ogromną popularność. Teraz ma ochotę na mma, to robi po 2 treningi dziennie w najlepszym klubie mma w Polsce. Do niczego mu to niepotrzebne, bo kasa już jest, a wizerunkowo w razie porażki może mocno stracić jak Burneika, ale on lubi wyzwania i ewidentnie się nie boi, nie robi groźnych min, po prostu widać, że jest nakręcony, jara się tym. Popek jest ostry jak bije, ale do tej pory nie pokazał, że potrafi przyjąć, stawiam na Stracha.

Pippo, czy KSW jest najbardziej prestiżowe pod względem sportowym można by ocenić zestawiając wszystkich mistrzów i mistrzyń poszczególnych kategorii wagowych europejskich organizacji.

Jedna walka spośród wielu trochę mniej doświadczonych zawodników nie ma nic do rzeczy, jest tylko uzupełnieniem KSW o dodatkowy wymiar.

hulio
 Wysłana - 5 listopad 2017 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

Pippo jednak i bez takich porównań można uznać, że KSW nie jest najbardziej prestiżową organizacją w Europie, choć nie ze względu na walki mniej doświadczonych zawodników, tylko ze względu na to oszukany werdykt w walce Pudzian vs Thomson (wcześniej jakoś wyleciało mi to z głowy).

Zmieniony przez - hulio w dniu 2017-11-05 18:55:54

seba5700_2
KAPITAN BOMBA
 Wysłana - 5 listopad 2017 22:19      [zgłoszenie naruszenia]

Przecież takich głąbów z bramki jest w Polsce co najmniej kilkanaście tysięcy, do tego większości nie ma blisko 50 lat, a sporo trenuje czynnie SW. Oswiecinski jest w MMA nikim, a jego szanse na kariere sa równe 0, lepiej jakby juz dalej w tych wypocinach Krzemienieckiego wystepował, bo skonczy sie kasa z chałturzenia i nie majac emerytury, nie bedzie mial z czego życ.

Architekci to sobie w wielkiej płycie mogli najwyżej wzorek tynku wymyślić.
To był konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym się zajmowali inżynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.

hulio
 Wysłana - 6 listopad 2017 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

A tego to nie wiedziałem, psujecie mi KSW, w dodatku wyszły jakieś dziwne historie, tzn. raper Żurom bardzo mocno zaatakował Tomka, mówi, że ma na niego jakieś papiery (nie wiem o co chodzi), ludzie piszą w internetach o Strachu, że to "konfident", a Artur Szpilka nazywa go kondonem. Za Strachem z kolei ujął się Masa atakując przy tym Żuroma. Dziennikarze oczywiście podchwytują ten temat, zaskakuje mnie to wszystko, że sprawy jakieś takie, nie wiem jak to ująć, kryminalne (?) włączane są do sportu.
Chodzi o to, że ten kto jest zawodnikiem mma powinien wyznawać przestępczy kodeks wartości?

Bo już była taka sytuacja, że Bińkowski na poniższym filmie nakrzyczał na Zimnocha, że bokser nie może mieć nic wspólnego z policją.

Czyli przykładowo, ktoś kto lubi kontaktowe sporty walki, a mu ukradną samochód musi się z tym pogodzić albo zrezygnować ze swojej pasji/zawodu? Nie wiem o co chodzi, nie rozumiem może dlatego, bo nie jestem z tych kręgów ulicznych.

Zmieniony przez - hulio w dniu 2017-11-06 18:56:45

Zmieniony przez - hulio w dniu 2017-11-06 18:58:08

Pippo
 Wysłana - 6 listopad 2017 21:38      [zgłoszenie naruszenia]

hulio, nie trzeba cofać się do walki Pudziana z dawnych czasów. Wystarczy cofnąć się do gali z Dublina - walka Parke vs Gamrot i brak DQ dla Polaka, to kpina. No i kilka dziwnych decyzji sędziów punktowych również rzuca cień na organizację.

Co do tego aktora, to nie wiem jakie papiery mają na niego, czy był konfidentem policji i donosił na innych, ale jeśli ujmuje się za nim Masa, to raczej nie świadczy to dobrze o nim, tyle w temacie.

Hazard

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

KSW 41

Strony: 1 2 3 4