FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6705 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Kamera leśna 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kamera leśna"   

marecki_z
 Wysłana - 18 marzec 2015 14:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Szukam kamery leśnej o dużym zasięgu, której rejestrowane filmy będą bardzo dobrej jakości.
Czy znajdę porządny sprzęt poniżej 2 tys? Potrzebuję kupić aż 3 sztuki, więc fajnie jakbym się zamknął tak w około 5,5 tys. , max 6 tys.

kryptonimx
 Wysłana - 18 marzec 2015 15:45      [zgłoszenie naruszenia]

a do czego Ci dokładnie taka kamera? Może wtedy będzie łatwiej doradzić.
W spy optic mają dobry sprzęt tego typu, więc może zgłoś się bezpośrednio do nich to coś podpowiedzą.

marecki_z
 Wysłana - 18 marzec 2015 16:28      [zgłoszenie naruszenia]

najogólniej mówiąc potrzebuję jej do obserwowania i pilnowania danego leśnego obszaru. Reszta niech pozostanie tajemnicą :P
dzięki za namiar, zaraz sobie ich znajdę i zobaczę co tam mają.

molier
 Wysłana - 18 marzec 2015 16:57      [zgłoszenie naruszenia]

z tego co opisałeś myślę, że dobrze by się sprawdził ten model kamerki leśnej [spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/35-fotopulapka-ltl-acorn-tv-5220m-z-modulem-gsm.html]
Zasięg ma spory, bo ma dodatkowe anteny i cena taka jaką chciałeś.
Dużym plusem tej kamerki jest też to, że bardzo szybko reaguje na ruch i się uruchamia w czasie poniżej 1s. Ja mam tą kamerkę na swojej posesji i póki co nie zauważyłem jeszcze minusów.

Jeśli posłuchaliście matki, ojca, księdza, faceta z telewizji czy jakichkolwiek innych ludzi, kt

Frank Zappa

INSOMNIA
 Wysłana - 18 marzec 2015 20:27      [zgłoszenie naruszenia]

...

Zmieniony przez - damajt w dniu 2015-03-20 22:14:15

gredz
 Wysłana - 15 kwiecień 2015 12:59      [zgłoszenie naruszenia]

@marecki_z
myślę, że coś takiego: [http://www.militaria.pl/bushnell/sekretna_kamera_bushnell_natureview_8_mp_hd_olive_%28119439%29_p13785.xml]
jest właśnie do obserwacji natury.

@kryptonimx
taka kamera zawsze musi być "niewidzialna" by jej nie ukradli, w końcu jest bez ochrony w lesie. są do ich specjalne skrzynki.

marecki_z
 Wysłana - 22 kwiecień 2015 13:49      [zgłoszenie naruszenia]

Gredz, dzięki za namiar, ale już zdążyłem zakupić te [spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/35-fotopulapka-ltl-acorn-tv-5220m-z-modulem-gsm.html]
Póki co, bardzo dobrze mi się sprawdzają. Faktycznie zasięg mają większy niż się spodziewałem, tak jak ktoś już tu mi pisał. No i bardzo dobra jakość rejestrowanych filmów też na plus.

ridz
 Wysłana - 2 maj 2015 12:27       [zgłoszenie naruszenia]

400 zł droższa, naprawdę się opłacało?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Kamera leśna