FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8275 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
Karta FitFlex 
[powiadom znajomego]    
Autor "Karta FitFlex"   

AlanM1
 Wysłana - 2 kwiecień 2015 10:35        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam,
Mieszkam w Olsztynie i chciałbym być posiadaczem Karty sportowo rekreacyjnej 'FitFlex' tylko ta firma nie sprzedaje kart dla użytkowników indywidualnych, czy można taką kartę od kogoś odkupić ? pomocy !!!

qpen
 Wysłana - 2 kwiecień 2015 14:37      [zgłoszenie naruszenia]

nie mozna, to imienna karta

Znawca -

AlanM1
 Wysłana - 2 kwiecień 2015 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

a gdyby ktoś był posiadaczem karty to chyba mógł by mnie zgłosić jako osobę towarzyszącą, oczywiście ja płace cena nie gra roli, chce mieć dostęp do paru klubów a nie chce wykupywać karnetów.

qpen
 Wysłana - 2 kwiecień 2015 17:27      [zgłoszenie naruszenia]

moglby, ale kluby uznają osobę towarzyszącą wedlug wlasnego regulaminu, a nie, że ktos Cie zglosi, doplacasz i chodzisz gdzie chcesz.

Znawca -

margaret_b
 Wysłana - 3 kwiecień 2015 10:10      [zgłoszenie naruszenia]

Do AlanM1,

Kiedyś pracowałam w firmie ubezpieczeniowej i rozdano na takie karty zielone - FitFlex.
Trzeba było tylko wpisać się przed rozdaniem na listę i była obok rubryki imię i nazwisko , imię i nazwisko osoby towarzyszącej pracownika. W tej drugiej rubryce można było wpisać dowolną osobę i nikt nie wnikał kto to jest.....
Po prostu po kliku dniach ta osoba dostała kartę i chodziła normalnie na zajęcia w klubach które współpracowały z FitFlex....
Regulamin klubu nie ma nic do rzeczy przy określaniu kto jest twoją osobą towarzyszącą

Dzisiaj Cie zgwałce , zgwałce Cie po prostu zgwałce...............

AlanM1
 Wysłana - 3 kwiecień 2015 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

O Fajnie a masz znajomości żeby taką kartę ogarnąć ? ja płace cena nie gra roli.

Zmieniony przez - AlanM1 w dniu 2015-04-03 11:32:12

INSOMNIA
 Wysłana - 3 kwiecień 2015 17:33       [zgłoszenie naruszenia]

Nie

Zamykam

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Karta FitFlex