FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1826 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Nasze hobby
Kartingi...... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kartingi......"   

Norysek
 Wysłana - 26 grudzień 2003 20:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam!!

Moim skromnym hobby od roku są właśnie kartingi. Jest to wpaniała zabawa Którą moge polecić każdemu niezależnie od wieku. Jedyny ograniczeniem mogą być dla wiekszości z nas wysokie koszty takiej formy wypoczynku Na czym zabawa polega chyba nie musze tłumaczyć. Pierwszy raz jechałem tym cackiem dwa lata temu w Chorzowie w hali kapelusz. Lecz pożar uniemożliwił mi dalsze jazdy Teraz bywam często w Katowicach. Nie podaje nazwy toru ani adresu bo mój post może zniknąć szybciej niż się pojawi Moge udzielić info. na gg. Chciałbym żeby osoby które były na toże w Katowicach(myśle że jest tylko jeden w K-ce) wypowiedziały się czy jest tam fajnie i podały swój rekordowy czas Jeśli ktoś będzie chciał ja podam swój. Fajnie będzie jeśli znajdzie się choć jeden amator tego sportu na forum

Pozdrawiam wszystkich

>>> Elite Flat Eric Squad Member <<<

INSOMNIA
 Wysłana - 27 grudzień 2003 14:16      [zgłoszenie naruszenia]

a czy ten tor ma jakąś swoją strone wwww ? wybrałbym sie tam ale nie wiem gdzie to , za ile i kiedy.

inzynier

Norysek
 Wysłana - 27 grudzień 2003 15:19      [zgłoszenie naruszenia]

[www.torkartingowy.katowice.pl]
ceny zibaczysz na stronie, jak mieszksz blisko to polecam

>>> Elite Flat Eric Squad Member <<<

tail
 Wysłana - 31 grudzień 2003 20:55      [zgłoszenie naruszenia]

w radomiu też jest tor
cenyza 1 minut:
1 zł - 6 konny
2 zł - 9 konny
oczywiście gokard :D

W zyciu czeba być twardym a nie miekkim :)
To sa drogie rzeczy cycu :)

SaLvAtIoN
 Wysłana - 18 styczeń 2004 15:52      [zgłoszenie naruszenia]

fajnie ale troche to drogo wychodzi chociaz podobno u nas jest tanio bo kumple jezdza kartami

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 17 luty 2004 00:43      [zgłoszenie naruszenia]

Karting jest świetny.Oczywiście ten indoor karting dla wszystkich to nie to samo co "prawdziwe" karty, ale mimo to zabawa jest przednia.Tor w Katowicach jest niezły, ale dawno tam nie byłem i nie pamiętam czasów swoich.Kapelusz był odjazdowy, ale to zależało od tego jak został wyregulowany gokart (pracownicy potrafili go nieźle spowolnić, jak i nieźle przyspieszyć, gdzieś tam było takie małe pokrętełko...).Wadą było to ,że niektóre karty były po prostu rzęchami (potrafiło koło odpaść przy lekkim przywaleniu w opony).W Tychach też był niezły tor przez chwilę (beton, dobra przyczepność, ciasny, techniczny), ale już nie ma :( Ceny są wysokie, owszem, dlatego bawię się w to rzadko, zreszta nigdy nikt nie chce jeździć, a samemu to tylko walka z samym sobą (ciekawe, ale na dłuższą metę niewystarczające).Dobrze że nie można ich u nas (np. w Katowicach) zdalnie spowolnić, jak byłem w Wiedniu nie mogłem się "tłuc" z kolegą, bo obsługa zdalnie bardzo skutecznie spowolniła mojego karta (i zepsuła całą zabawę)... Ale ceny w porównaniu z profi kartami są i tak niewielkie - za karta do zawodów trzeba zapłacić ok. 10 tys na początek, a potem eksploatacja - gumy, paliwo, hamulce, skrzynia, po każdym wyścigu przydało by sie parę części wymienić... Sam komplet opon (tylko do przodu) do zwykłego karta kosztuje (kosztował 5 lat temu) ok. 600-700zł...

skowyrny
 Wysłana - 9 marzec 2010 21:23       [zgłoszenie naruszenia]

Od kilku miesięcy uprawiam karting. Jestem ze śląska. Jeździłem na razie w Olkuszu na torze "Silverstone", ale szybko został zamknięty. Teraz jeżdżę w Tychach. Tam wszystko wygląda bardziej profesjonalnie. Z czasu 43 s na razie udało mi się zejść do 36.57 i przede mną pierwsze zawody. U mnie jest trochę ciekawiej dlatego, że zawsze jeździmy z kumplem i mamy wewnętrzną klasyfikację. Oczywiście czasy zależą od wielu czynników. Np temperatury. Cena to 25 zł za 10 min jazdy. Karty standardowe - 6.5 KM

/wiem, archeolog

ale nie mogłem się powstrzymać

"Wszystko co chcemy, mamy w jednym miejscu ,
smak alkoholu, hip-hopu i seksu"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kartingi......

Warto przeczytać: sukienka z materiałów niekonwencjonalnych | Nauka Breakdance . | :--* | Gitara | Co?Warto?Przeczytaj!!! | Onlyfight _Jako moje hobyy | zdiecia | Modele karabinów | Modele karabinów by Mont | Zdjęcia z jesiennego spaceru | Lubelska Liga Snookera Amatorskiego - czyli LLSA | Montaz Filmow | Moje hobby fotografia | Napisałam opowiadanie i... co dalej? :) | Disco Dance | jakiś tutorial (samouczek)

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL