FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8636 razy ¬

ROZRYWKA | Nasze maleństwa
Kawasaki zx9 
[powiadom znajomego]    
Autor "Kawasaki zx9"   

chucknoris
 Wysłana - 24 październik 2015 19:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

pojemnosc 900 ccm
moc 140 koni
rok 2004

Nabyty drogą kupna w tym miesiącu. Na tle konkurencji wypada troszke słabo (brak usd, gaźnik chociaż dla mnie to plus). Motocykl w sam raz dla początkującego 100 nm momentu robi robotę. Pozycja jak na motocykl sportowy jest wygodna. Hamulce dają radę. Chciałem kupić motocykl turystyczny a wyszło jak wyszło. Na pewno 500-600 klimetrow nie będzie stanowiło problemu . Gorzej troche wygląda pakowanie na chwilę obecną jeżdze sam, ale gdyby chcieć kogoś zabrać trzeba będzie mocno glówkować.
Motocykl dosyć cięzki 210 kg ale jak na mnie waga i gabaryty są ok mam 187 cm i czuję się dobrze za kierownicą. Ochrona od wiatru jest przyzwoita. Nie mniej jednak w porównaniu do poprzedniego motocykla, który miałem jest przepaść. Nie wiem ile ze mną zostanie. Wszystko zależy od tego jak sprawdzi się w dłuższych wyprawach

Hakelbery
degustator
 Wysłana - 8 listopad 2015 16:45      [zgłoszenie naruszenia]

Fajny motor, tez szukam jakiegos moto dla poczatkujacego ale na sporcie 900 dlugiej kariery sobie nie wroze, max co z tego moze byc to 600

Polakom gratulujemy ceny benzyny

<%-)CHORY PASTOR HALELUJA%-)>

Specjalista -

chucknoris
 Wysłana - 10 listopad 2015 20:16      [zgłoszenie naruszenia]

powiem ci ze potrafi zaskoczyc. Po prawie roku przerwy od jeżdżenia, po pierwszych kilometrach nie mogłem się przyzwyczaić ze 200 to mniej niż 10 sekund :D przeciązenia są spore ;)

Hakelbery
degustator
 Wysłana - 10 listopad 2015 21:50       [zgłoszenie naruszenia]

No wlasnie dlatego to slaby pomysl dla mnie

Polakom gratulujemy ceny benzyny

<%-)CHORY PASTOR HALELUJA%-)>

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Kawasaki zx9