ale baranina lub jagnięcina - tylo na 100 punktów moze z 1 wlasnie produkuje z tego miesa.
wiesz to widać w sumie... jak facet odkrawa mięso na kebab - przeważnie z takiego ogromnego "kawałka" które jest podwieszone - to prawdopodbnie trafiłeełes na porządną knajpę z baraniną lub jagnięciną
Zmieniony przez - Methos w dniu 2005-05-29 14:18:45
W Istabule jeszcze nie było (to ten koło BOB-a) tak??
Ja mówię o budce z kebabami ZA Dworcem PKP (ale nie tym zaraz za dworcem bo tam jest ochyda) tylko jakies 100 metrów dalej prawie na rogu Placu Andrzeja (tam gdzie fontanna jesli kojarzysz)... sprzedaje tam 2 (chyba) Turków... kebab rewelka - szczególnie w cieście
Tak istanbul to ten kolo boba. W tej budce co mowisz sa dobre kebaby nawet ale bardziej smakuja mi w istanbule i mam tam blizej :) Pozdro dla wszystkich kebabowcow :)
Dobre - może nawet najlepsze jakie jadłem - kebaby mają (jeśli jeszcze buda z kebebami istnieje) na Ligocie, w połowie drogi miedzy Panewnikami a akademikami.
PS Właśnie wróciłem z ojczyzny kebabów i... ciężko to odchorowywuje 7 dnień z ampułkami antybiotyków. Wszystko przez kebeby na ulicy. Trzeba uważać kto w jaki sposób robi chlebki do kebabów. Dopiero po zjedzeniu kebeba zobaczyłem ten przestępczy proceder , babcia (na oko 70lat)która "lepi" placuszki smacznie i higienicznie oblizywała swoje palce, dotykała pięniędzy, paliła... ehh i kto wie co jeszcze.
Życzę smacznych Domowych kebabów.