Autor |
"Kiedy powiedzieć?" |
|
szuminos
|
|
Wysłana - 16 styczeń 2005 13:44 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Sprawa jest taka, mam nadzieję że mi pomożecie...
Kumpel jakiś miesiąć temu powiedział mi, że wpadłem w oko pewnej dziewczynie. Odezwałem się do niej na gadu-gadu - ogólnie fajnie się nam rozmawiało, ekstra klimacik itp.
Jakieś 2 tyg. zaproponowałem spacer - poszliśmy (nawet kupiłem kwiatka, hehe), porozmawialiśmy, wstąpiliśmy do baru się czegoś napić itp. Od jej koleżanki dowiedziałem się, że była na maxa zadowolona.
Poszliśmy potem jeszcze raz na spacer i wczoraj na następny. Świetnie się ze sobą czujemy, rozmawiamy (blabla)...
I tu pytanie... Kiedy powiedzieć jej co do niej czuje? Nie będzie za wcześnie na takie wyznanie?
PS. Ja mam 18 lat, ona 17.
| |
|
 |
|
|
Busterje
|
|
hmm ja mysle ze musicie sie ze soba naprawde w maxymalny sposob zaprzyjaznic w taki sposob byscie sobie ufali %)
Specjalista -
 |
|
|
Ventinari
|
|
Nie śpiesz się .Jeżeli wpadłeś jej w oko to rób tak żeby było wam dobrze(bez skojarzeń ) a na wyznania przyjdzie czas.
Zmieniony przez - Ventinari w dniu 2005-01-16 14:17:29 |
Znawca -
 |
|
|
M_F
|
|
wszystko idzie dobrze nastepnym razem jak ja gdzies wezmiesz daj buziaka i bedzie ok hehe |
 |
|
|
szuminos
|
|
Huh to skąd mam wiedzieć kiedy nastąpi ten 'właściwy moment' ? |
 |
|
|
Orgi
|
|
|
|
dzieciak3
|
|
|
|
szuminos
|
|
Heh dzięki wszystkim za odpowiedzi, tak zrobię.
Tylko z tą kręgielnią będzie problem, bo to małe miasto i ostatnio nawet kino zamknęli :/ Ale dla chcącego nic trudnego, coś się wymyśli.
Trzymajcie kciuki :D |
 |
|
|
em.es.
|
|
Zapytaj się ją "cze będzie z Tobą chodzić"
Nie no, ale tak na serio to takie rzeczy wychodzą same w praniu, że tak powiem - po co masz coś mówić, będziesz ją adorował i się o nią starał to sami zauważycie, że już jesteście para :D
|
|
michal611
|
|
umow sie z nia na spacer i na koniec powiedz ze masz jej cos bardzo ale to bardzo waznego do powiedzenia a jak ona spyta co? to powiedz ze najpierw musisz zajrzec jej w majtki bo ogladales ostatnio program na TVNie i przestales ufac kobietom%) jak sie zgodzi zebys obcial co ona tam ma to jak juz jej powiesz kocham to napewno cie niewysmieje%)
|
szuminos
|
|
michal611 - LOL, dobre . SOG już leci. |
 |
|