Joanna Pacuła Zmieniony przez - Absinth w dniu 2013-12-27 11:39:39 _______________________________ "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad." Benjamin Franklin Książę Ciemności, umyj mi nogi!
Jerzy Janicki
Mieczysław Wilczek
c
Pudzian wskazówka: fizyk, XIX w. Zmieniony przez - AlbertE w dniu 2014-03-04 22:04:42
^ Zaden fizyk nie kosztował mnie chyba tyle zdrowia co on i jego słynna stała (no jeszcze Stefan maczał w tyn palce). Nienawidze termodynamiki. _______________________________ Real alla do what they wanna do, bitch alla do what they can do
W nagrodę za odgadnięcie coś całkiem mind****owego (niemal dosłownie) [en.wikipedia.org/wiki/Boltzmann_brain] [http://www.preposterousuniverse.com/blog/2013/08/22/the-higgs-boson-vs-boltzmann-brains/]
Kórva telepatia normalnie Chciałem juz wklejac link do mózgu boltzmanna Temat ciekawy ale duzo w nim filozofii. Rozkminialem juz kiedyś i zawsze kończy sie frustracją _______________________________ Real alla do what they wanna do, bitch alla do what they can do
Tannhauser zapodaj kogos teraz Ty
. _______________________________ Real alla do what they wanna do, bitch alla do what they can do