1.Ile masz pieniedzy na SAM SAMOCHOD? 20k
2.Do czego Ci bedzie sluzyl samochod? i do pracy i do wyjazdu na weekend
3.Jakie sa twoje typy samochodow ? Sedan, Coupe
4. Czego oczekujesz od samochodu ? komfortu
5.Jaki rocznik Ciebie interesuje. od 1990
6.Ile mniej wiecej masz zamiar nim jezdzic ? 5 lat
7. Ile srednio na rok robisz km ?? 7 tys.
Witam, szukam ciekawego klasyka. Mam jeden samochod na codzien i chciałbym zakupić samochod "mniej" spotykany na drogach. Kieruję się bardziej w niemieckie koncerny, ale może ktoś zaproponuje coś innego.
Interesuje się głównie MB W124 w wersji coupe i tu silnik napewno 3,0 benz. oraz e34 lub ostatnią prawdziwą 7 er czyli e38-tu pojawia sie pytanie z jakim silnikiem. Ma ktoś styczność z tymi samochodami? Jak z awaryjnośćią ( tak wiem, że zalezy od stanu technicnego)?
Thomy mój ojciec miał BMW E34 525TDS ponad 10 lat (rocznik 94, kupiony jakoś w 99-2000 i miał go do 2010), i prócz standardowych rzeczy nie działo się nic co można by nazwać nieporozumieniem. Raz wymieniał dwumas i sprzęgło ale się zużywa, a prócz tego nic kosztownego. Także pieprzenie jak to zwykle z Twojej strony. Prócz tego,z tego co kojarzę silnik 3.0 diesla zbierał bardzo dobre opinie.