Autor |
"Kobiece tyłeczki" |
|
LukRecJa
|
|
|
|
kempa15
|
|
|
|
Rothen
|
|
Rozumiem... i całe stada tych kobit biegających na aerobik i gimnastykujących się, to dostały piękne dupy w darze od natury. Użytkownicy sfd są tak zapatrzeni w trening siłowy, że jak się tylko wspomina o innych możliwościach, to się zlatują obrońcy czci i chwały i będą dziergać swoje, mimo namacalnych dowodów wsród masy kształtnych dup, które uzyskano bez martych ciągów. oezu, ,ludzie.
lawywoman strasznie od bandy do bandy latasz , że coś nie jest gorące to nie musi być odrazu lodowate co nie ?
każde ćwiczenia są dobre, jedne są b.dobre, inne dobre jeszcze inne troche mniej dobre. Jeden woli dzrzewo ściąć piłą elektryczną a inny siekierką, a i jeden i drugi drzewo w końcu zetnie.
siłownia jest jednak najlepsza w kształtowaniu sylwetki i tutaj nie ma nawet co dyskutować bo zarówno badania teorytyczne jak i praktyczne to potwierdzają, dziwne poprostu przeświadczenia dziewczyn, że chodząc na siłownie ma się wielkie bicepsy i góre mięśnia co jest śmieszne siłownia najlepiej kształtuje to fakt, ale aerobik i inne dyscypliny sportowe bezużyteczne w tym wszystkim nie są. Siatkatki też dużo ćwiczą na siłowni nogi i ogólnie całe ciało, stąd też m.in. mają fajne tyłki.
tyle.
zdr.
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2008-04-18 00:42:15
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2008-04-18 00:43:24 |
 |
|
|
Karolson
|
|
(_._)
(_o_)
(___ o ___)
Cyber-dupy  |
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
laywoman
|
|
laleczka jaka ona Twoja, jak to jest z jakiegoś cyber sklepu z bielizną fota
Rothen , masz rację , co ja się będę spierać z moim grubym dupskiem, przecież powiedziałam niemalże to samo, tylko wyłożyłam w innej formie. W ten sposób moglibyśmy dyskutować bez końca.
|
kempa15
|
|
|
|
nox301
|
|
ta dupa to juz predzej moja niz laleczki |
 |
|