Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
Sweet69
|
|
moze miał przyjemność z 11 cm, skoro twierdzi, że nawet w klasyku nie  |
Ekspert -
 |
|
|
kulmas
|
|
nie wiem skad ta opinia, ze jak ktos koksi to ma mala pale albo jaja
po sobie zauwazylem, ze jaja po porzadnym odbloku sa wieksze niz przed stosowaniem dopalaczy
|
|
Sweet69
|
|
ja u siebie też nie zauważyłam różnicy
pewnie chudzielec zazdrosny |
Ekspert -
 |
|
|
kulmas
|
|
piatka
smierc chudym szczalom
|
|
SundanceK
|
|
Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale powiem tak - kobiety lubią koksów, co tu dużo mówić, ale raczej nie w dresiku. No, ale to nie jest argument ani wystarczający, ani konieczny, sam jestem straszliwe chuchro, a problemów z kobietami nie mam. |
 |
|
|
tisu
|
|
Kobiety lubią koksów.
Ja się spotkałem z tłumaczeniem tego zjawiska przez psychologią ewolucyjną i ona tłumaczy to tak.
W przeszłości im facet był większy i silniejszy tym łatwiej było mu upolować stek z mamuta.
Duże mięśnie nóg sprawiały że szybciej biegał ( z stekiem z mamuta i za mamutem).
Jak był silny i duży to łatwiej było mu odganiać nie przyjaciół z przed jaskini i zapewnić bezpieczeństwo swojej rodzinie.
I w dużych i silnych ramionach kobieta zawsze czuła się bezpieczniej.
A to działa i w drugą stronę bo mężczyznom podobają się kobiety z dużą pupą (duża miednica , kobiecie łatwiej urodzić jego dziecko ) , duże piersi (duży zapas mleka , żeby wykarmić jego dziecko).
I mimo że w dzisiejszym świecie duże mięśnie nie mają już takiego znaczenia jak kiedyś , to geny tak szybko się nie zmienią i kobiety do dziś czują tajemniczy pociąg do wielkich facetów (koksów).
|
 |
|
|
SundanceK
|
|
Tisu w pełni się z Tobą zgadzam :).
A duży tyłek i cyce lubię, więc jestem 100% ewolucyjny :D |
 |
|
|
elizabeth5
|
|
Ale "wielki facet" zaczyna się od 180-190 cm. O wzroście oczywiście mówię. A przeciętny Polak ma średno 170-175 cm wzrostu. Wielki "wszerz" raczej się nie podoba kobietom.
|
tisu
|
|
Na to co się podoba kobietom wpływa bardzo dużo czynników , nie tylko psychologia ewolucyjna , bo zaraz ktoś mi napisze : "A ja mam 150 cm , 35 w bicepsie i tak się podobam kobietom."Tak też może być bo liczy się nie tylko wygląd( może masz fajną osobowość , pieniądze i dużo jeszcze innych rzeczy)
Elizabeth
Co do wzrostu i wagi to myślę że kobieta dobiera sobie partnera podświadomie patrząc pod względem : kto jej zapewni bezpieczeństwo.
To znaczy
Bezpieczniej będziesz się czuła z panem który ma 170 cm i 120 kg wagi niż z takim który ma 190 cm i 60 kg wagi.
A poza tym nie muszę przypominać ale przypomnę że kobiety przeważnie wybierają mężczyzn wyższych od siebie (wiadomo dlaczego)
|
 |
|
|
SundanceK
|
|
Ja nie wiem dlaczego.
Słyszałem różne teorie, jedna głupsza od drugiej.
1. Bo głupio wyglądają z niższym.
2. Bo mają kompleksy w łóżku O_O |
 |
|