Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
pudzian przy 180 z hakiem w szczyscie formy wazyl grubo ponad 130kg a ze sprawnoscia zle u niego nie bylo patrzac na strongow
Bez jaj, ja mam duzy szacunek do Mariusza za to co osiagnal i sporty ktorych sie imal, ale sam mowil, ze na poczatku przygotowan do MMA, przy 130kg, to po kilometrowym biegu, musial isc, bo byl w stanie przedagonalnym. Moglo byc niezle ze sprawnoscia, jakby porownywac do 160kg Savickasa, ale i tak to byla sprawnosc otylego pracownika poczty. |
 |
|
|
Jancykcyk
|
|
laski leca na rozrywke a ta zapewnia ci kasa jak bedziesz nudny to obnojente czy koks czy suchar oleje predzej czy pozniej ja jak tak patrze to nawet nie wiem co kobiety lubia
ZIOMEK DUZO W TYM PRAWDY |
 |
|
|
MFact
|
|
|
|
Skarbowy
|
| Wysłana - 1 listopad 2010 21:46 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt7 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Young2
|
|
najlepsze jest to, ze osoby szczuple tudziez grube sa swiecie przekonane, ze maja bogate wnetrze i to jest ich najwiekszy plus, a kazdy kto cos tam ma miesnia to pustak i nie ma nic wiecej do zaoferowania
osobiscie nie znam osoby, ktora by nie twierdzila, ze ma 'bogate wnetrze'
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2010-11-01 21:48:18
|
Skarbowy
|
| Wysłana - 1 listopad 2010 21:49 Usunięta przez Skarbowy za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
_soldat_
|
|
a po co mam sie oszukiwać ze jestem prosty chłopak,
chyba czuje że większość osób nie potrafi zrozumieć mojego systemu wartości. |
Znawca -
 |
|
|
hajlajf
|
|
kobiety lubią...podrywac facetow.
a co wy se tam ubzduraliscie...to tematy jak ten i podobne.
|
 |
|
|
zwierzkoks
|
|
Z tym tańczeniem koksów na baletach to troche prawdy.Bo jak nie dość że panna widzi fajnie podjechanego faceta w dodatku umiejącego tańczyć to jego szanse na wy*******enie jej w dupe wzrasta jeszcze bardziej