Autor |
"Kobiety lubia koksów ! vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
Tak powaznie to wszystko wskazuje, ze 186cm/93kg to bedzie ideal.  |
 |
|
|
kuroi
|
|
35 w lapie :d chyba kvrvva przy 1m wzrostu.
edit: chociaz nie, i tak lipa
Zmieniony przez - kuroi w dniu 2012-09-09 20:34:48 |
 |
|
|
Hawthorns
|
|
|
|
Young2
|
|
35 w lapie ma wiekszosc osob ktora nigdy w zyciu silowni na oczy nie widziala
kiedys widzialem sonde w ktorej udzial bralo xxx kobiet i jasno wynikalo z niej, ze najwieksza uwage zwracaja na tors, barki i ramiona. byly nawet wymiary pondane; biceps troche ponad 40, klatka 120-130, pas 80-90
|
INSOMNIA
|
|
Nie wiem.
Ja mam taki gust.
Moim zdaniem, jeśli w garniturze, kurtce albo bluzie jednoznacznie widać po kimś, że ćwiczy mocno, przerzucając hantelki, to już jest źle. Brak szyi, opięte ramiona, arbuzy pod pachami, arbuz między udami, "zamaszysty" chód itp. Otoczenie powinno się raczej, po bliższym przyjrzeniu, domyślać, że jesteś zdrowy i wysportowany, masz męską sylwetkę, szerokie barki i wcięcie w talii. Ale to powinno być takie delikatne, niewymuszone.
Podobnie jak z rozmiarem piersi. Jak kobieta ma melony, które powinna wozić przed sobą na taczce, to nawet futro z norek tego nie przykryje. Jest to niesmaczne, nie ma tej tajemniczej, tej kobiecej seksualności. Za to jak ma takie cycki "w sam raz", to pod ubraniem widać je wystarczająco słabo - na tyle, żeby można było uruchomić swoją wyobraźnię. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!! ogromnym jak zwierz!!! kto nie ma masy jest nikim!!! chudzi moga isc na ryby!!! najwazniejsza jest wielkosc!!! jak jestes wielki rzadzisz!!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sra po rajtach i kazdy chce byc taki dzik jak ty!!! MASA TO PODSTAWA!!! JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!!! WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPEKT!!! TO JEST WLASNIE SENS KOKSOWANIA!!! I TAKA JEST PRAWDA!!! JA PRZY******M DUZO BO MNIE TO RAJCUJE !!! PODNIECA MNIE JAK CO DZIEN PATRZE W LUSTRO I JESTM WIEKSZY I WIEKSZY!!! I ZE JAK WYCHODZE NA ULICE TO GOWNIARZE MOWIA " WIDZIALES?! ALE BYDLE!!!" |
 |
|
|
wojownik92
|
|
super-sylwetka. pl /idealne_proporcje . php
Może ktoś ma podobne wymiary
Zmieniony przez - wojownik92 w dniu 2012-09-09 20:41:43
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
Wypisz wymaluj v10 jak wrzucil zdjecia w MiU(to w garnaiku). Widac było ze dobrze sobie zyje że sztangą
Rozumiem ze to taka autorefleksja
|
INSOMNIA
|
|
Nie mam pojecia, nie jestem biseksualny, wiec nie wiem napewno czy meska budowa powinna byc taka delikatna i niewymuszona, ale jak pytam guru to ywierdzi, ze lepiej jak facet wyglada na grubo ciosanego wojownika niz na zwiewnego lutniarza czy gogusia-modnisia. Podobnie woli Schwarzeneggera od Ibisza.  |
 |
|
|
kuroi
|
|
Vten przesadzasz. Taka pseudo sportowa sylwetka to przegiecie. Sorry jesli wygrales zycie i masz powyzej 185 to musisz miec miesnie jak arbuzy bo dopiero wtedy wygladasz jak mezczyzna a nie panienka z kijkiem w tylku. |
 |
|